Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha valaki eveken keresztul...

Ha valaki eveken keresztul rendszeresen (pl majdnem minden hetvegen) hasznal kabitoszert orrba, annak tonkre mehet olyan szinten a nyalkahartyaja, hogy utana elete vegeig folyik az orra?

Figyelt kérdés

2023. jan. 10. 08:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sőt, vérezhet is.
2023. jan. 10. 08:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erős 10 évnyi használat (kb ilyen heti 1-2) után állandóan bedugul az orrom. Ezért orrspray függő is lettem. Szétmarja igen, de azt akkor érzed, mert vérzik sebek vannak rajta (főleg a kokain nagyon maró). Aztán én még jobban függő lettem (átálltam az intravénás használatra) de az orrdugulás szerintem már életem végéig megmarad. Viszont orrfolyás nekem nincs, pedig ahogy levezettem öreg motoros vagyok már...
2023. jan. 10. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nulla rosszindulat nélkül mondom (én is függő voltam), hogy kicsit (nagyon) álszent dolog, amikor drogos/piás, stb emberkék kisebb egészségkárosodások miatt aggódnak. Bocsánatot kérek, tudtátok, tudtuk, hogy a kábítószerek károsak, és nem gyógynövényeket rágcsálunk.

Mint amikor az alkeszok azon mérgelődnek, hogy remeg a kezük. Vagy a láncdohányost zavarja, hogy folyamatosan köhög. Én kérek elnézést, mindennek ára van.

2023. jan. 10. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!