Ciklus 10. napján is mêg barnás váladék... Pisilés után olyan a wc-papír, szóval nem nagy mennyiség. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 07:03
1/9 anonim válasza:
Mutalodunk. Volt mar ilyen kerdes es nekem is ilyen egy ideje, regen nem volt. Valami konteo lehet a hatterben, felsobb szinteken befolyasoljak a menstruacionkat :))
2/9 anonim válasza:
Lehet progeszteron-ösztrogén arány eltolódása vagy lehet peteérési vérzés, ha rövid ciklusaid vannak.
3/9 anonim válasza:
Ugyan ez a helyzet nálam is :( keresem a választ rá. Veled mi lett kedves kérdező?
4/9 A kérdező kommentje:
Hormonális úgy tűnik.
2023. febr. 16. 02:04
5/9 anonim válasza:
Ohh :( remélem kaptál rá kezelést. Én is készülök az orvoshoz, ha még egy ciklusban megismétlődik.
6/9 A kérdező kommentje:
Nálad kiderült, mi az oka?
2023. márc. 7. 06:43
7/9 anonim válasza:
Beszéltem az orvosommal. Ebben a hónapban csúszott az ovum is. Ha ismétlődik vizsgálatokokra kell mennem 🥺
8/9 anonim válasza:
Én is így vagyok. Megoldódott végül?
9/9 anonim válasza:
Azóta nem ismétlődött. Utána való hónapban 8 napot késett, most 10 napja nem jött még meg. Kivártam még ezt a ciklust hátha... De jövő héten nődoki, mert idegesít mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!