Lehet agydaganatom? 2-3 napig fájt a fejem egyhuzamban, egy pontban. Néha olyan volt, mintha külsőleg fájna, néha most is érzem.
Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 13:05
11/18 A kérdező kommentje:
Jó,jó értem. Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 9. 13:36
13/18 anonim válasza:
Nem hinném, hogy agydaganatod van. Nekem 25 éve mindig egy pontban fáj a fejem (sokszor több napon keresztül), és kiderült, hogy migrén.
14/18 anonim válasza:
Inkább tűnik ér-eredetűnek, de a doki azért van, hogy kivizsgálja.
15/18 anonim válasza:
Nekem mindentől is fáj a fejem XD Hajlamos vagyok én is hipochondriára, de már megtanultam, hogy a fejfájásaim mitől vannak. Gyakorlatilag ha sokat alszom, ha keveset alszom, ha hideg vagy melegfront van, ha túl sokat olvasok, a szemüvegtől, a szélfújástól, a testtartásomtól, ha túl melegem van, ha sokat nevetek, ha sokat sírok, ha utazok, ha nem iszok eleget... :"D A fejfájás egy nagyon gyakori tünet, és nagyon sok minden okozhatja, millió meg egy más, mint daganat. Persze, néha ijesztő, én értem. De ha nem jön vissza, vagy nem esel össze, meg nem nyomod az ágyat napokig tőle, akkor addig nem kell jobban foglalkoznod vele. A fejfájás oka határozza meg, hogy hol, milyen erősen fáj a fejed. Ha nem sűrűn fáj, akkor értem, hogy még nem tapasztaltad ki, de ha nem sűrűn fáj, nem is kell vele sokat törődnöd. És ha nagyon aggódsz, akármikor elmehetsz vele orvoshoz, de ennyi tünettel ott se fognak annyira komolyan venni azért. Egy próbát megér, ha nagyon félsz, de egyszerűbb, ha beveszel fájdalomcsillapítót és elfelejted.
16/18 A kérdező kommentje:
A fejfájás elmúlt, kb 4 napig tartott kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de elmúlt!
2023. jan. 14. 22:51
17/18 anonim válasza:
Valszeg csak migrén volt. Szedjél magnéziumot, főleg ha lány vagy.
18/18 anonim válasza:
Azt ne várd, hogy ezen az oldalon diagnosztizálni fognak. Itt senki sem szakértő. Elcsépelt, de csak annyit tudok írni, hogy menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!