Nagyon félek nem fogom elkapni?
Figyelt kérdés
Sok embertől hallom hogy volt a hányós-hasmenéses vírus,nagyon félek az ilyenektől,ha eddig nem kaptam ugye nem fogom mostmár?2023. jan. 9. 11:27
1/4 anonim válasza:
Hermetikusan bezárod magad a 4 fal közé, akkor nem kapod el.
Amúgy kerüld a tömegközlekedést. mert pl buszon a kézbe tüsszentéssel, köhögéssel összebaciznak mindent, a kezüket pedig... nos a korlátokat, székeket tapizzák stb.
no és kis helyen sok ember.
Amióta biciklivel közlekedem azóta semmit se kaptam el.
Maszk és kesztyű használat, de legalább fertőtlenítő.
Sokat számít. Az egészségügyisek se unalomból használják és használták már a covid előtt is.
Immunrendszer. Tartsd rendben, ahogy tudod.
Ennél többet nem tehetsz.
2/4 anonim válasza:
Hát ezt a vírust bármikor el lehet kapni, ha kicsit gyengül az immunrendszered akár. De ne nyúlkálj koszos kézzel a szádba, ne egyél/igyál mások után és akkor jelentősen csökkentheted az esélyét.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen énis úgy gondolom,meg szedek rendszeresen vitamint,sajnos a tömegközlekedést nem tudom elkerülni mert nap mint nap utazom.
2023. jan. 9. 11:54
4/4 anonim válasza:
Használj maszkot társaságban, tömegközlekedésen, fertőtlenítsd a kezed, szedj D-vitamint, mert abból télen mindenkinek hiánya van, és Normaflore-t vagy valami probiotikumot, élőflórás joghurtot is, mert a bélrendszerünkön múlik legtöbb minden az immunrendszerünkben, hogy a bélflóra rendben legyen. Ez mindenre kihat, fertőzést mennyire kapod el, hogy gyógyulsz stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!