Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egyfolytában vizelési ingerem...

Egyfolytában vizelési ingerem van, és már megbolondulok. Szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés

Voltam háziorvosnál, csinált egy ultrahangot megnézte a vesét, prosztatát és a hólyagot is, és megnézte vizelés után is a hólyagot, kiürült teljesen. Kaptam egy gyógyszert de nem hat semmit, ez ilyen izomlazító hatású, ami a prosztata és a hugyútak izomzatát lazítják el.

Hasam is fáj, de az lehet a székrekedés miatt, most is 2 napja nem volt székletem.

Ennek a gyógyszernek vannak mellékhatásai is nálam, a fejfájás meg a hirtelen felállás esetén megszédültem többször.

Szóval már nem tudom mi legyen aludni se tudok rendesen miatta. És nagyon kivagyok, főleg éjszaka van vele probléma. Mert nappal azért eltudom terelni a gondolatom.

Valakinek volt hasonló? Egy hét múlva megyek vissza, de egyszerűen fogalmam sincs mi legyen.

2023. jan. 5. 21:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Furcsa dolog, de ha zoknit húzok rá vagy teszek az alsó gatyámba jobb lesz, vagy nem tudom.

De én nem szeretnék urulogiára menni, hogy fogdosanak meg turkáljanak bennem. Főleg, hogy valamit a pöcsömbe dugjanak. És erektált állapotban dugják bele, vagy lankadtan és nem fáj?

Alváslaborba kéne mennem nem sokára, de így nem tudok.

2023. jan. 6. 22:28
 12/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Urológián voltam már vagy 50x,egyszer sem dugtak semmit belém, pedig voltak rossz eredményeim, de ha dugtak volna is, nem fáj és nem erektált állapotban akkor sem. Viszont alap volt mindig, hogy kell vizelet, esetleg plusz vérkép, ez az első. Neked elvileg a háziorvosod urológus is, ergo sok dolog nem változna, viszont ilyen esetben a vizeletre ad beutaló és vagy a helyszínen adod le laborban, vagy laborba kell vinned egy reggeli elsőt, tehát nem katéterrel veszik le első körben, ha erre gondolsz. Az, hogy meg itt-ott megtapiz, akkor meg mi van? Ennél még egy vérvétel is rosszabb, 2 perc az egész vagy annyi sem. Ezért van az, hogy a háziorvosodnak van szakvizsgája urológusként is, de ott hivatalosan nem aként rendel. Mindenesetre nem szűnnek a panaszaid, így vissza kell menni. A zoknis dologhoz nem tudok hozzászólni, nem is tudom hogy jutott eszedbe amúgy.
2023. jan. 7. 07:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Pszichés oka van állítólag, és nem szervi.
2023. jan. 9. 13:09
 14/16 Manócska1 ***** válasza:
írtak fel valami gyógyszert?
2023. jan. 9. 18:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Kaptam, a házi orvostól mivel nem hatott, így nem lehet szervi oka, pszichésen keressem a problémám.
2023. jan. 9. 19:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezt mondta.
2023. jan. 9. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!