Egyfolytában vizelési ingerem van, és már megbolondulok. Szerintetek mi lehet?
Voltam háziorvosnál, csinált egy ultrahangot megnézte a vesét, prosztatát és a hólyagot is, és megnézte vizelés után is a hólyagot, kiürült teljesen. Kaptam egy gyógyszert de nem hat semmit, ez ilyen izomlazító hatású, ami a prosztata és a hugyútak izomzatát lazítják el.
Hasam is fáj, de az lehet a székrekedés miatt, most is 2 napja nem volt székletem.
Ennek a gyógyszernek vannak mellékhatásai is nálam, a fejfájás meg a hirtelen felállás esetén megszédültem többször.
Szóval már nem tudom mi legyen aludni se tudok rendesen miatta. És nagyon kivagyok, főleg éjszaka van vele probléma. Mert nappal azért eltudom terelni a gondolatom.
Valakinek volt hasonló? Egy hét múlva megyek vissza, de egyszerűen fogalmam sincs mi legyen.
Furcsa dolog, de ha zoknit húzok rá vagy teszek az alsó gatyámba jobb lesz, vagy nem tudom.
De én nem szeretnék urulogiára menni, hogy fogdosanak meg turkáljanak bennem. Főleg, hogy valamit a pöcsömbe dugjanak. És erektált állapotban dugják bele, vagy lankadtan és nem fáj?
Alváslaborba kéne mennem nem sokára, de így nem tudok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!