Ondóból kimutatták a baktériumot de vizeletből és húgycső mintából nem, hogyan lehet?
Régóta küzdök az alábbi problémákkal:
Állandó csípő, szúró érzés a makkom körül. Gyakori vizelési inger, alkalmanként fájó herék.
Kezdetben prosztatagyulladással diagnosztizáltak, számos AB kezelés mellett nem jutottam előrébb, ezért egy felszereltebb magán orvoshoz mentem, aki most először de kért ondó vizsgálatot is, azt mondta hogy további AB kúrát nem javasol, ha eddig nem segítettek, többet árthatok magamnak, illetve sérelmezte, hogy a korábbi orvosok miért nem kértek laboratóriumi vizsgálatot, mi alapján írtak fel egyáltalán gyógyszert.
Az ondóvizsgálatból az Ureaplasma tenyészett ki, erre már a második doboz Doxiciklin gyógyszert szedem, egyelőre hatástalanul.
A kérdésem az, hogy korábban vizeletből és húgycsú mintából egyszer sem mutatták ki a kórokozót(állami nemibeteg gondozóban és magán std rendelésen is vettem részt teszteken, eltérő időpontokban, így összesen 3 teszt volt amelyekben biztosan nézték az Ureaplasmát is és sosem jött ki) az ondóban viszont mégis.
Ez hogy lehet? Elvileg vizeletből is ki kellene mutatni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!