Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Újabban furcsa tünetek jelentkeztek nálam, és nem tudom, hogy ez tényleg betegség vagy csak valamit rosszul csinálok, és amiatt alakul e ki.
A következőket észleltem: masszívan hullani kezdett a hajam, kiszáradt a bőröm, a szemeim sűrűn vörösek és a testhőmérsékletem pedig egyre sűrűbben magasabb a természetesnél (van amikor minden előjel nélkül párnapig hőemelkedésem van, ugyanilyen hirtelen marad abba, majd ez ismétlődik). Ez egy betegségnek a tünetei vagy valami konkrétat csinálok rosszul ami miatt ezek kialakultak? (Hamarosan orvost is látogatok, de kiváncsi vagyok mi lehet ez)
2022. dec. 27. 20:16
1/2 anonim 

válasza:

Akár Pajzsmirígy alultermelés is lehet ez.
2/2 anonim 

válasza:

Nagyon sok minden lehet. Erre van egy szakma. Úgy hívják: Orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!