Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha nem szedném be az antibioti...

Ha nem szedném be az antibiotikumot?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz, 3-4 hete gyógyultam meg betegségből, az egyik mandulám még mindig nagyobb valamivel, a torkom kissé piros, de fájni nem fáj egyik sem, gondot nem okoz, csak ilyen.

Voltam vele fül-orr-gégészeten, hogy valamit mondjanak rá, itt leecsetelték, kaptam antibiotikumot is. Viszont a háziorvos szerint majd idővel kivásik belőlem, nem kéne antibiotikum, mert szerinte vírusos megbetegedésem volt.

Megmondom őszintén, nem nagyon áll szándékomban beszedni az antibiotikumot. Csak paracetamolt tartalmaz, ami fájdalomcsillapító, de nekem ilyen gondom szerencsére nincsen. Tudom, "az orvos biztos jobban ért hozzá, mint én", de gondolom így csak rosszabbul érezném magam tőle, főleg az ünnepi időszakra.

Mit gondoltok? Lehet bajom ebből, vagy idővel helyreáll az egész magától is?

2022. dec. 19. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De mi kopik ki???
2022. dec. 19. 18:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Magából a betegségből ami még megvan 😆 Amit a torkomról írtam.
2022. dec. 19. 18:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként bocsánat, valószínűleg tényleg valami keveredés volt a penicilin-paracetamol témát illetően a gégésznél, így utánaolvasva.
2022. dec. 19. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, ki tudjuk :D

A kérdésre válaszolva én nem venném be az antibiotikumot.

2022. dec. 19. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Az amoxicillin az penicillin származék, amúgy jó gyógyszer.
2023. jan. 13. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!