Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehet tenni ha a gyermek...

Mit lehet tenni ha a gyermek háziorvos nem látja el a gyereket?

Figyelt kérdés
a kisgyerekem nagyon erősen köhögött, szinte megállás nélkül és ilyen fehér grízszerű váladékot öklendezett fel. hívtuk a gyermekorvosunk, aki közölte hogy nincs időpont, nem tud időpont adni csak két hétre, majd hívjuk vissza pár nap múlva. Ez pénteken volt. Enyhült a köhögés azóta, de még nincs jól a kicsi. Ilyenkor mit lehet tenni? Hova lehet fordulni? Ki az aki eltud látni minket? Közeli kórházba bevihetem vajon? Főleg ha nincs több tizezrem magánorvosra. Vagy várjak két hetet mire fogad az orvos?

2022. dec. 11. 19:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is budapesti vagyok, kb. már a harmadik helyen lakunk az elmúlt 20 évben, és soha nem kellett időpontot kérni, ha beteg volt a gyerek.

LEgfeljebb, ha időzíthető vizsgálat, oltás, védőnői időpont, stb. kell.

És mindig elláttak. Ha beteg a gyerek, akkor oda kell menni, és kivárni.

2022. dec. 12. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Annyira rossz a helyzet, hogy már gyerekeket is bevetnek háziorvosként?
2022. dec. 12. 20:07
 13/14 anonim ***** válasza:
9. Buda 2. kerület, 3. kerület, Budapest XIII. kerület, Pomáz, Érd- ezekről biztosra tudom
2022. dec. 13. 06:17
 14/14 anonim ***** válasza:

13: Aha... És ha van egy komolyan beteg, lázas gyereked, vagy mondjuk bárányhimló-gyanú, akkor kivárod a két hetet az időpontra...??

Na ne már!

2022. dec. 13. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!