Az orromon belul van egy kis pattanasszeru valami, mi lehet az?
Figyelt kérdés
meg az orrom bejaratanal elol van egy kis feher zsircsomo/pattanas szeru potty. Egyaltalan nem faj nem korlatoz, de nem tudom kinyomni.
A problemam hogy ugy nez ki mintha az orrombol egy kis takony logna ki es ez zavar. Kertem idopontot ful orr gegeszhez, de meg egy hetet varnom kell.
Szerintetek inkabb borgyogyaszhoz kellett volna vagy jo a ful orr gegesz is?
Volt valakinek hasonlo?
2022. dec. 10. 22:58
1/4 anonim válasza:
Pattanás is lehet. Az orron nehezebb 'kinyomni'. Meg lehet más is, akkor viszont bőrgyógyász tud segíteni. Ha bizonytalan vagy,micsoda, semmiképp se piszkáld.
2/4 anonim válasza:
Nekem volt egyszer pattanás az orromba :D nagyon feszített meg fájt, de aztán valahogy kinyomtam
3/4 anonim válasza:
Siman lehet pattanas, ha nagyon melyen van, nehez kinyomni
4/4 anonim válasza:
Volt párszor pattanás az orromban, de az eléggé fáj. Nyomkodni az orrot nem szabad, mert súlyos baj lehet belőle. Ha pattanás, akkor én jódozni szoktam, amitől hamar leszárad, visszamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!