Sebészetre lehet menni azzal, hogy bevertem a fejem és még mindig fáj?
Mert ezt javasolták rá, mikor elmentem háziorvoshoz. És azt mondták, kérjek időpontot vagy ide vagy oda. A másik a neurológiai. De oda mire időpontot kapok, addig kétszer leesik a hó.
Mit csináljak?
Amiket érzek: fáj a fejem több mint egy hete, mintha a szemem is rosszabb lenne, és érzékeny a fejem egykét ponton, ha megnyomom. Plusz a telefon nyomkodás, és képernyő nézés is mintha irritálná. Gyógyszerek nem hatnak.
Mielőtt jönnétek azzal, hpgy miért vártam eddig. Ez hosszú de röviden Anyám azt mondta, majd elmúlik. És vegyek be gyógyszert.
Nagyon lefognak cseszni, ha oda megyek sebészetre, főleg hogy időpontom sincs.

Aztán sebészeten mit keresnél fejfájással?
Neurológiára kell kérni beutalót, valószínűleg elküldenek ct-re vagy mr-re.

Traumatológiára tudsz ezzel menni,és igen, le fognak cseszni.
De inkább egy lecseszés, mint az agyrázkódás szövődményei.
Mit javasoltok akkor, mit csináljak? Hogy kicsit megsűrgessem a dolgot?
Ha holnap oda mennék kórházhoz beutalóval, de úgy hogy nincs időpontom. Akkor elzavarnak, vagy a kartonozóból betelefonálnak, és megkérdezik, hogy merre tovább?
Akkor a sebészet kizárva?
Traumatológiára is kell időpont?

De Traumatológián, komolyabb esetek vannak mint az enyém, ez is komoly.
Voltam sebészeten egyszer mikor vérzés volt a végbélnél, és elküldtek, hogy mi okozta.
Akkor se küldtek el, csak várnom kellett. De akkor holnap felhívom a neurológust, és kérek egy időpontot minél előbb.
Ott is voktam, mikor berúgtam, és nem emlékezztem semmire, és mikor elmentem hozzá pár nap után, hogy még mindig fáj a fejem, akkor kivizsgált és ct-re küldött. Mentő vitt el oda. De akkor nem volt semmi. Ez miatt, nem fogja azt mondani, hogy nem küld el ct-re megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!