Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Párom üzemorvosi vizsgálaton...

Párom üzemorvosi vizsgálaton volt és éhgyomorra 11es cukrot mértek (kis ujjbegy mérő) orvos laborra küldtem, viszont ő nem akar menni mert szerinte csak a stressztől volt és jól van, most mit csináljunk?

Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 12:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

Én ismerek egy f.szit aki ezzel az attitűddel élt cukorbetegként, "neki aztán senki ne mondja meg, neki nincs baja".

Mára vakként él, a kezeletlen cukorbetegség szövődményeinek hála :)

2022. nov. 19. 13:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem akar menni?

Amikor meg 5-10 év múlva kiderül, hogy cukros, megy a sírás-rívás, hogy miért nem derült ki előbb.

2022. nov. 19. 13:09
 13/18 A kérdező kommentje:
11. Ő meg arra hivatkozik hogy a nagypapája is cukorbeteg volt és nem kezelte a betegségét és 94 évesen meghalt combnyaktörésbe
2022. nov. 19. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért az sem mindegy, hányas típusú cukorbetegségről van szó.

De tényleg ennyire nehéz egy nyamvadt laborra elmennie?

Nem hogy örülne neki, hogy teljes körű orvosi kivizsgálást kaphat🙄

2022. nov. 19. 13:14
 15/18 anonim válasza:
51%
gyereket
2022. nov. 19. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

"Mára vakként él ... :)"

Normális vagy?!

2022. nov. 19. 13:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent hogy jól van. Nekem 19 volt, amikor kicsit fájni kezdett a hasam, de azonkívül semmi.
2022. nov. 19. 15:42
 18/18 anonim ***** válasza:
A cukorbetegség egy fájdalommentes betegség,amikor már észreveszi magán az ember,akkor már nagy a baj és visszafordíthatatlan károk lehetnek. Én komolyan veszem. Gyógyszert szedek félévente laborba járok és most voltam szemfenékvizsgálaton is. A gyógyszer mellett 4.6-6.5 között van a cukrom. Ha nem fogadja el, hogy beteg és nem tesz ellene, hosszútávon nagyon megsínyli a szervezete.
2022. nov. 27. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!