Légszomj, ásításkényszer?
Kb fél éve kezdődött az, hogy főleg esténként úgy érzem nem megy le a levegő eléggé, ásítanom kell,de az sem sikerül mindig, ilyenkor kb kapkodom a levegőt. Aztán előbb utóbb mindig sikerül,de nagyon kellemetlen.
Észrevettem,jogy főleg akkor jön elő amikor jobban figyelek magamra.
Volt már olyan,hogy moziban jött rám, a sor közepén ültünk és annyira bepánikoltam attól hogy nem sikerült az ádítás,hogy majdnem elájultam.
A munkám stresszes (multinál vagyok frissdiplomás,ez az első évem és brutál túlórákat nyomok le). Valamint kb azóta mióta ez az egész fennáll a menzeszem is rendszertelen,nem tudom van e köze hozzá.
A rokonaim orvosok és azt mondták ez stressz,pánikroham miatt van, felesleges kivizsgálttani.
Azonban nagyon aggódom és tényleg szörnyen kelemetlen az egész tünet,sokszor este nem tudok emiatt elaludni,ugyanis éjjel 1-2ig kapkodom a levegőt.
Valóban stressz lehet? Valakinek van ilyesmi tünete még?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!