Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szúró fájdalom és kis csomó a...

Szúró fájdalom és kis csomó a köldököm körül, mi lehet?

Figyelt kérdés
Két hete egy ponton a köldökömnél szúró fájdalmat érzek, mozgásra erősebben belenyilall, de most már ha csak ülök, akkor is feszül, fáj. Ha megnyomkodom, érzek a köldököm felett egy kis csomót, ami nyomásra nagyon fájdalmas. Ha csak simán sétálok is, elkezd egyre jobban fájni, és hányingerem lesz. 3 napja voltam orvosnál, azt mondta, meghúzódott a hasizmom, kenjem izomlazítóval. Többször volt már izomhúzódásom, de az nem ilyen tünetekkel járt. Érdemes jobban kivizsgáltatni? És hol?

2022. nov. 11. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül doki főleg ha érzékenyis.... már rég kellet volna beutaló ultrahangra.
2022. nov. 11. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
De a dokinál már voltam. A háziorvos szerint egyértelműen izomhúzódás. Hova menjek vele? Reumatológia? Belgyógyászat? Vagy hol tudnák ezt jobban megvizsgálni?
2022. nov. 11. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg a háziorvosnak a biztonság kedvéért szeretnél egy alhasi ultrahangra menni és adjon beutalót, köteles rá ha kéred tőle.
2022. nov. 11. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem pont ilyen volt, amikor sérvem volt. A háziorvos is ugyanezt mondta, mint neked, de meggyőztem, hogy adjon beutalót. Sebész lássa minél hamarabb. Ha van a közelben nem beutalóköteles sebészeti ambulancia, akkor oda menj el. Ha tényleg az és nincs kizáródva, akkor egy viszonylag kis műtéttel könnyen gyógyítható.

Fokozódó panaszok, láz, hányás esetén menj sürgősségire azonnal.

2022. nov. 12. 02:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor szerintem elmegyek vele a sebészetre, oda nem kell beutaló.

És ha esetleg sérv, akkor ezt mindkenképp megműtik tb alapon is, vagy úgy csak akkor, ha kizáródik?

2022. nov. 12. 08:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Megműtik tb alapon akkor is, ha nincs kizáródva. Nekem kb. 1 hónapot kellett várnom a műtétre, de ez már 6 éve volt, azóta nem tudom, milyen a helyzet.
2022. nov. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!