Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csúnya anyajegy, félek rosszin...

Csúnya anyajegy, félek rosszindulatú, valakinek volt hasonló?

Figyelt kérdés

[link]

10 nap múlva fogják kivágni, bőrgyógyász megijesztett, bár ő inkább a jó indulatú felé hajlott. Születésem óta rajtam van, most a közepe változott, a sok nyári aqua parkos csúszdázástól.

2022. nov. 11. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Én ennél sokkal szebbet vágattam ki, elég ijesztő a tiéd.
2022. nov. 11. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem nyitja meg a képet, de egyébként nálam is már volt olyan, hogy a bőrgyógyász mondta, hogy azért legyen kivágva, aztán a szövettan alapján kiderült, hogy semmi probléma nem volt velük. Fölösleges aggódni, meg igazából úgy is csak a szövettan számít, mert az ami ténylegesen eltudja mondani, hogy mi a helyzet.
2022. nov. 11. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom miféle válaszokat vársz.
2022. nov. 11. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Fúj ember, ezt már rég le kellett volna szedetni. Ebbe szerintem belekaptál vagy vakartál, mert nagyon nem anyajegy formája van.

Bőrgyógyászhoz kéne menni inkább, nem ide írni.

2022. nov. 11. 18:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Ma voltam.
2022. nov. 11. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
De mire vársz amúgy? Lepontozol minket a saját hülyeséged miatt.
2022. nov. 11. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
A borgyogyasz sem tudja pontosan ránézésre, nyilván felismeri ha valami máshogy nez ki mint kéne, de nem tudja 100%-ra. Amíg nincs szövettan addig mi sem tudjuk.
2022. nov. 13. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!