Félek agydaganatom lenne?
1 hete kb màr fáj a tarkóm ill. a fejem hátsó része, nem az az elviselhetetlen fàjdalom, de zavaró.
Emellett érzem , hogy nehéz a fejem, feszül a nyakam felső része.
Fekvéskor sem jobb , mintha nyomás lenne hátul a fejembe. Hànyingerem is szokott lenni, de hányni még nem hánytam.
Ez lehet agydaganat?
#10 elég hasonlóak a tüneteink.
Annyi különbséggel , hogy nekem nem ez az erős fejfájás a jellemző, hanem ez a tompa nyomásszerű érzés. Illetve ez a nehéz fej érzés.
Csak írta valaki, hogy agyhártyagyulladás lehet , elolvastam a tüneteit és egyből magamra ismertem.
Mert màr kb 1 hete tart ez nálam, először a párnàra gyanakodtam, de kipróbáltam több fajtát és ugyanúgy fenn áll a probléma. Aztán láttam a tünetek közt a fényérzékenységet, és eszembe jutott , hogy egyik nap mikor mentem iskolába fel kellett vennem a napszemüveget annyira irritàlta a szememet a napfény.
Ez a tarkómerevség nem tudom mit takar ? Tudom mozgatni a fejem , de érzem, hogy feszül azért a nyakamnál fent, na meg persze enyhe szédülésem is van.
Most pedig olyan rosszullét jött rám amikor olvastam a tüneteket, hogy majdnem elàjultam.
Lázam nem volt EDDIG, de olvastam, hogy több nap a lappangási ideje, mi van , ha most fogok belázasodni? Azt olvastam, hogy utána màr nagyon minimális az esély , hogy megtudnak menteni..
rettegk most ettől, nem tudom mit csináljak..
Megmértem a lázam, de 36,5 fok akkor csak nem halok meg az éjjel
Nem?? :((((
Ha rosszul lettél attól, hogy olvastad a tüneteket, akkor az pánikroham volt, de ne aggódj ezen túlságosan, ilyen bárkivel előfordul. Azonban ez nem jelenti azt, hogy nincs semmilyen fizikai betegséged. Menj el ezzel orvoshoz még ma(!!!) és ezt ha lehet ne mondjad el, hogy ettől lettél rosszul, mert félrevezeted vele az orvost, egyből arra gondol, hogy minden tünet mögött pszichés okok állnak. Egy koponya CT és egy nyaki MR után kiderül mi a bajod.
Annyit azért tegyél meg, hogy most reggel csinálsz egy covid tesztet, mert ha nem teszed meg, akkor leakad itt a háziorvosod, hogy valószínűleg covidos vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!