Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fekete széklet?

Fekete széklet?

Figyelt kérdés
3 napja észrevettem hogy fekete a székletem de akkor még nem igazán foglalkoztam vele mert azt hittem a vastablettatol van amit szedek.De aznap volt az utolsó hogy szedtem vas tablettát és most megint fekete.Nem ettem semmi olyat ami miatt ilyen szinű kéne legyen de nagyon remélem hogy nem vér miatt olyan mert teljesen egészségesnek érzem magam.Lehetséges kávétól?Mert most kipróbáltam egy új nagyon erőset.
2022. nov. 4. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy még mindig a vastabletta ürül. Én is jártam már így, hogy elszíneződött, igaz, nem a vastablettától. Azért nem egy alkalommal ürül ki az sem.
2022. nov. 4. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 hét múlva is fekete, akkor menj el orvoshoz, de valszeg vasárnapra elmúlik.
2022. nov. 4. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!