Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lázas beteg voltam egy hete,...

Lázas beteg voltam egy hete, azóta minden szagtól hányingerem van, mi bajom?

Figyelt kérdés

Belázasodtam, de csak egy napig tartott, másnap délelőtt volt egy kis hőemelkedésem, de hamar elmúlt. Valószínűleg felfázás, a vizelési panaszokon és a lázon kívül semmi probléma nem volt. Ma eljutottam az orvoshoz, megkezdtem az antibiotikumos kúrát az ő javaslatára, de egyébként jól vagyok.

Kivéve a szaglásom. Egyszerűen mindentől hányhatnékom van, mióta lázas voltam. A rántott ételeknek és a chipsnek áporodott olaj szaga van, a kekszeknek émelyítően, fullasztóan édes. Szinte minden kapott egy 10-es szorzót. A párom pirosaranyas szendvicset evett mellettem az előbb és el kellett forduljak, annyira rosszul voltam. Bár kevesebbet eszem, közben nem érzem magam rosszul, finom is az étel akkor is, ha mondjuk fűszeres, viszont utána fél napig émelygek, annyira tele érzem magam, plusz a szagok.

Az illatszerek és egyéb szagok nem, de az ételeké nagyon rossz.

Párom mondta, hogy csináljak terhességi tesztet, elég szkeptikus voltam a dologgal, mert szerintem a betegségemhez van köze és egyébként is, természetesen negatív lett. De voltam korábban beteg, betegebb is, ilyet viszont nem tapasztaltam.

Mit tehetnék ellene? Nagyon zavaró.

2022. okt. 29. 00:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet!
2022. okt. 29. 00:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké, akkor most olyan is válaszoljon, aki elolvasta a kérdést.
2022. okt. 29. 01:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Covidtesztet…
2022. okt. 29. 01:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Csináltam egyébként, az is negatív lett. Bár az épp ellenkezőleg hat a szaglásra állítólag
2022. okt. 29. 02:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az antibiotikum okozza? Milyet szedsz/szedtél?
2022. okt. 29. 04:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Covidteszt.

Elsőre nekem is negatív lett (a tünetek megjelenésének a napján), aztán rá két napra már pozitív.

2022. okt. 29. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!