Mit jelent: ( D7580 kód) A vér és a vérképzőszervek egyéb meghatározott betegségei?
Ilyen BNO kódú leletet kaptam, de az orvos azt mondta, nem árulja el, mi bajom van. Azt mondta, majd kapok levelet a hematológiáról, és majd fölhív. Aztán elterelte a szót, hablatyolt valamit arról, hogy ne akarjak gyereket mostanában, és azt mondta, ha az amire gondol, jól gyógyítható. De ennél többet nem volt hajlandó elárulni. Azóta kutatom a netet, és már kikészültem teljesen!
Nagyon rossz a vérképem, nagyon magas az LDH, és a fehérvérsejt szám, a hemoglobin alacsony.
Mi bajom lehet??? Nagyon félek!
"ha az amire gondol, jól gyógyítható"
Nincs mitől félned, mert ha az, amire gondol, akkor meg fogsz gyógyulni.
Hát ez a BNO pont annyit jelent, ami oda van írva.
Az orvos meg amúgy leukémiára gondol, bár nem tudom, miért nem lehet ezt a beteggel közölni.
Semmi tünetem nincs, minden belgyógyászati leletem negatív, csak rossz a vérképem. Ki sem derül, ha nem megyek el vervételre.
Ennek van többféle fajtája? Tényleg ki lehet végleg gyógyulni? Hogyan kezelik?
20 év?? Jézusom! Még elég fiatal vagyok, kicsik a gyerekeim!
De hogyan kezelik ezt?
Én mit tudnék tenni? Nincs valami alternatív gyógymód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!