Aranyér ismét előjött nálam, forduljak végbél sebészhez vagy a házirovos is jó?
Szóval évekkel ezelőtt jelentkezett az aranyér, akkor az aranyér kenőcs elmúlasztotta. Azóta olykor-olykor előjött. Most nyáron többször volt pár csepp a bugyimon illetve nagy wc-zés után attól függetlenül, hogy nem erőlködtem, szintén véres volt a wc papír.
Múlt hét szerdától viszont, eléggé kijött, mintha egy nagyobb borsó nagyságú lett volna. ( lehet, hogy az emeléstől vagy hogy kissé túl sok csokit ettem aznap) viszont eléggé vérzett, mint mikor menstruál valaki... Ismét használtam a krémet, az vissza is húzta, de nem igazán múlt el a vérzés, úgyhogy kúpra váltottam. Azóta volt, hogy gyengült majd ismét erősödött a vérzés. Ma reggel szerencsére már csak pár csepp volt a papíron.
A háziorvosom szabadságon van, a helyettesítő felírt egy másik kúpot. Viszont aggódom nagyon is.....
A háziorvos sokat nem tud tenni, nincs eszköze a vizsgálathoz, bár lehet, hogy úgy gondolja, vannak bevált gyógyszerek, amiket ő ajánlani fog.
Ha hosszú távú megoldást szeretnél, akkor proktológus tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!