Kiviviki kérdése:
Mandulaműtét felépülés meddig tart?
Figyelt kérdés
4 napja vették ki a manduláim,a fájdalom ennél lesz rosszabb vagy ez a tetőzés?karcosabb étrleket is eszek a 2.naptól de nem érzem hogy esne le a lepedék,ez normális?Nektek mi volt a tapasztalatotok?
Ja és nekem még antibiotikumot is kell szednem.20/L
2022. okt. 23. 15:23
1/1 anonim válasza:
Nekem összesen 2 hét volt
Azután elvágták a fájdalmat egy nap alatt.
Az első héten tetőzik, nekem onnantól kezdett jobb lenni hogy éjszaka nem keltem fel fájdalomcsillapítót beszedni.
Nem érzed mikor tisztul a seb, fel van ázva az adott közeg, nyelés alkalmával is tisztul mindig, hiába nem érzed.
Kitartás!
Nekem egy éve volt, sajnos még mindig érzékeny lesz a savasabb dolgoktól, pl tea, szénsavas...
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!