Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Joe Biden miért viselkedik...

Joe Biden miért viselkedik olyan furcsán szerintetek? Lehet hogy van olyan betegsége ami eltitkolja a világ előtt?

Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Ne sorold, nem voltál ott, miért lenne biztos a te hírforrásod ?
2022. okt. 23. 13:17
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Jó hagyjuk. Neked csak annyira telik, hogy fidesz.
2022. okt. 23. 13:24
 13/18 anonim válasza:
51%

Mert ilyenek voltak hogy a 10 ezres korletbe volt 12 ezer szavazat, meg össze számoltak mindent de még jajj hoppá a postaládában még "valaki" talált 2ezer szavazatot... Hagy ne soroljam.“

🤣 Ott voltál? Te számoltad, felügyelted? Ezt amúgy nem a ti programotok, hogy egy határ menti faluba 300.-an bejelentkeztek vagy a múltkori időközin vagy 20 fidelitasos bejelentkezett 1 orvosi rendelőbe? [link]

“Te csak annyit bírsz fröcsögni hogy fidesz, ezért mondtam hogy nem ártana utána nézni hogy mi történt. De nem várok tőled el ilyen sokat.“

Te meg csak annyit, hogy csalás, és Trump meg Orbán meg Putin a megmentő 😅🤣

Nézd tovább az M1.-et TV2.-öt lehet én is elkezdem, hátha én is gomba leszek. 😄

2022. okt. 23. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Jolvan fidesz
2022. okt. 23. 14:47
 15/18 anonim válasza:

3# és pont ezért nem értem az amcsikat hogy hogy lehetett megszavazni egy lassan életre képtelen embert egy szuperhatalom vezetőjének .

Amúgy ez nem mentség . Putyin se fiatal sőt de ő nem hülye ilyen értelemben (bár ez a KGB-s múltjára is vissza vezethető) vitya is benne van már a korban

2022. okt. 28. 12:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt hogy elöl kiáll az egy dolog. Viszont az USA-ban megakadályoznák ha hülyeséget akarna csinálni. Aki Putyinnak ellent mert szegülni vagy börtönben ül vagy megölték.
2022. okt. 28. 12:44
 17/18 anonim válasza:
0%
16# ez hülyeség ne éljünk már abba a mesébe hogy Putyin előtt ott egy piros gomb amit akármikor megnyomhat. Még hitler is kikérte a tisztjei tanácsát
2022. okt. 28. 13:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Próbálj ellentmondani orbánnak és még

nincsenek nálunk olyan állapotok mint

az oroszoknál de afelé haladunk.

2022. okt. 28. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!