Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez leukémia lehet? Vérképhez...

Ez leukémia lehet? Vérképhez ért valaki?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszak a laborértékeim.

Egyedül a vizelet ami mind negatív, de a vérképemben magas a

Fehérvérsejt 19,6

VVT abszolút szám 0,04

trombocita is 712

B12 vitamin 721

Neutrofil és bazofil granulocita

Monocita

Mielocita

Kálium

Transzferrin

Trigliceridek

LDH 606

Alacsony viszont a

Vas 8,8

Hemoglobin 108

Mchc, mch, mcv

Vörösvérsejt süllyedés is 1

A többi érték normális.

A leleten a "haematológiai konzílium javasolt" áll.

Nagyon aggódom!

Májusban volt utoljára vérvételem, azon csak a szokásos vashiány volt, az orvos írt fel vasat, azóta szedem.

Viszont van egy gyökérkezelés alatt álló gócos fogam, és találtak nőgyógyászati problémát is, amivel 2 hét múlva műtenek, és küldik szövettanra.

Közben náthás is lettem, a nyirokcsomóim is megduzzadnak.

A nőgyógyász szerint nem látszik a vérképen, ha ilyen jellegű problémája van valakinek.

Háziorvoshoz jövő héten megyek csak, telefonon elérhetetlen. Szeretnék addig is valamit megtudni, mi lehet.

Rákerestem a neten a lelet magyarázatra, és sajnos vérképző szervi problémáról írtak, leukémia gyanúról.

Aki ért a leletekhez, meg tudná mondani, hogy esetleg ez lehet -e az?

2022. okt. 5. 09:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés eséllyel, nyugi
2022. okt. 21. 15:50
 12/25 A kérdező kommentje:

Sajnos úgy tűnik mégis leukémia...

Nagyon félek!

2022. okt. 26. 19:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Mi volt ami miatt azt hiszed? Ha gondolod beszéljünk privátban
2022. okt. 26. 20:11
 14/25 A kérdező kommentje:

Update:

Mégis jól diagnosztizáltam magam az internet alapján, leukémia.

November óta gyógyszert szedek rá. Vannak mellékhatások is, teljesen felborult az életem.

Szóval nem mindig ír hülyeséget az internet.

2023. márc. 15. 12:06
 15/25 anonim ***** válasza:
Hogy érzed magad? Kemo is kell vagy csak gyógyszer? Mikor végzel a kezelesekkel?
2023. márc. 15. 12:09
 16/25 A kérdező kommentje:

Gyenge vagyok, és vannak tüneteim, sajnos folyamatosan szednem kell egy gyógyszert életem végéig. Annak is vannak mellékhatásai. (Úgy olvastam, hogy a gyógyszer is valahol kemo.)

Nem tudni, hogy reagálok a kezelésre, ez mindenkinél egyéni, lutri.

Mellette sajnos post covid syndromám is van vírus utáni kifáradásos tünetegyüttessel. Szóval halmozottan hurcolok mindent magammal.

2023. márc. 15. 12:16
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdeklődnék, hogy vagy?🤗

ápr. 26. 00:38
 18/25 A kérdező kommentje:

Hát, hol így, hol úgy. Vannak hullámvölgyek, mellékhatások.

Az elmúlt időszakban sajnos nem túl jól. Tavaly év végén és év elején jobban voltam, de most egyre fáradtabb vagyok. Folyamatosan vérszegény vagyok, és random szerűen rossz vagy jó a vérképem. Egy rossz hullámvasút, aminek bármikor vége lehet, de addig legalább megszenved vele az ember. Az ember megbékél a halál gondolatával, mert kénytelen. Ugyanakkor az addigi az élete teljesen megváltozik, és sosem lesz a régi. Bizonytalan minden. Rosszullétek váltják egymást a jobb napokkal, de igazán jó nap már nincs több az életében.

ápr. 27. 10:42
 19/25 anonim ***** válasza:

😔😔

Sajnálom, de ne add fel. Ma már ezt a betegséget hatékonyan gyógyítják.

Gyógyszeres terápiát kaptál?

Kontroll vizsgálatokra jársz?

Kerlek ne add fel!🤗 hiszem, hogy meg fogsz gyógyulni. Biztosan nem könnyű ez az egész, de sok múlik a lelki állapoton. Maradj pozitív.

Dokik mit mondtak?🙂

ápr. 27. 11:57
 20/25 A kérdező kommentje:

Gyógyszert kapok, igen, és járok kontrollra. De ez a betegség nem gyógyítható. Csak transzplantációval. Ezt gyógyszer nem gyogyítja.

Én pozitív vagyok, de realista is. Viszont egyik sincs ráhatással a betegségre. Orosz rulett az egész. Én addig csinálom, amíg tudom.

Az orvos sohasem mondhat prognózist, mert nyilván ő sem tud. Mindenkinek kicsit más, mi volt vagy van épp a batyujában. Hogyan hat rá a kapott gyógyszer. A mellékhatások mindenkinél jelen vannak, kinél így, kinél úgy.

Köszönöm szépen kedves soraidat, és a drukkot is.

ápr. 27. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!