Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívzörejbe bele lehet halni...

Szívzörejbe bele lehet halni ha eléri a legsúlyosabb szintet (6/6)?

Figyelt kérdés

2022. okt. 3. 20:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tehát nem lehet?
2022. okt. 3. 21:05
 12/20 anonim ***** válasza:
A szívzörej nem egy betegség, hanem egy tünet, legalább húszféle oka lehet. Vannak súlyos, terápia nélkül halálos okai, és teljesen ártalmatlanok is, amik nem szorulnak kezelésre. Nem tudom, mit mondott neked az iskolaorvos, de ha semmi komolyat, akkor valószínűleg neked egy ártalmatlan szívzörejed van, ami nem fog súlyosbodni, és soha nem fogsz belehalni. Ha nem volt biztos a dolgában, akkor biztos mondta, hogy menj el kardiológushoz kivizsgáltatni, ez esetben menj el kardiológushoz kivizsgáltatni. :)
2022. okt. 4. 06:28
 13/20 anonim ***** válasza:

Sose ertettem, miert nem szakorvoshoz mennek, akik halalos betegsegtől rettegnek...

Ja, de... értem...😎

2022. okt. 4. 07:58
 14/20 A kérdező kommentje:
De ha rendszeresen koffeines italokat fogyasztók akkor fog sulyosbodni nem? És ha igen mennyire?
2022. okt. 4. 08:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Orvost kerdezz!

Ez NEM a "kérdezd a kardiológust" oldal. 😎

Mindazonaltal egeszseges embernek is karos a túlzott energiaitalozás...

2022. okt. 4. 09:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezekre a kérdésekre csak akkor lehetne válaszolni, ha tudnánk, milyen típusú szívzörejed van és mi okozza.
2022. okt. 4. 20:22
 17/20 A kérdező kommentje:

Szisztolés és a koffeines italok.

2022. okt. 4. 20:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Tehát konkretan te okozod...

És meg kibiscírod a nyígást...

Priceless...

2022. okt. 4. 20:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem is szisztolés zörej van, 2 szívbillentyű elégtelensége miatt. Ez romlik és előbb-utóbb műtendő, de nem igazán halálos, inkább az életminőséget rontja.
2022. okt. 4. 21:22
 20/20 A kérdező kommentje:

Miben romlik az életminőség?

2022. okt. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!