Nem tudom van e itt olyan ember aki ért ehez, de azért megpróbálom. Demencia lenne?
Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek, eléggé fiatal, bár a gondolkozásom elég öreges mert folyton betegségeken jár az agyam tudniillik hipochonder vagyok egy kicsit. Viszont ez nem jelenti azt hogy ettől még nem lehetek beteg. Elég régóta van ez nálam hogy...felejtek...vagyis nem felejtésnek mondanám, inkább....olyan mintha figyelmetlenség lenne....mintha nem tudnék koncentrálni a hétköznapjaimra....az más tészta hogy olyan érzésem is van mintha nem én élném a saját életemet, csak külső szemlélője lennék, ez egy másik probléma. Tény hogy néha egyhangúak a hétköznapjaim. De ez nem ok szerintem arra ami most történik velem. Mondok példát mire gondolok....meg voltam róla győződve hogy október elsején van Halloween... egyszerűen nem értettem miért nincs tele minden ezzel hogy huuu jön a halloween. Sokszor van hogy nem találom a megfelelő szót és próbálom körülírni...nagyon sokszor van hogy nem tudom tegnap mit csináltam vagy ilyesmi, de ha mondják hogy ekkor meg ekkor itt voltam akkor emlékszem minden pillanatára. Ha végigolvastad azt köszönöm, ha segíteni is tudsz azt meg pláne2022. okt. 3. 18:23
11/20 A kérdező kommentje:
Most hogy gondolkoztam, egyre jobban érzem azt hogy nem tudok a napjaimat sem számon tartani....nem tudom a nap mely időszakába mit csináltam, régen ezt percre pontosan tudtan
2022. okt. 6. 20:12
12/20 anonim válasza:
Nézd, ez nincs rendben és nyilván jogos, ha szeretnél rá diagnózist és megoldást. Orvos tud segíteni.
13/20 A kérdező kommentje:
A dokival az a probléma hogy nem merem neki elmondani mert félek hogy hülyének fog nézni
2022. okt. 7. 16:43
14/20 anonim válasza:
Hát erre azt szokták mondani, hogy akkor még nem elég nagy a bajod. Majd pár év múlva, amikor rendszeresen rossz buszra szállsz, talán lesz elég bátorságod segítséget kérni attól, aki tényleg tud ezen segíteni.
15/20 A kérdező kommentje:
Mi az hogy rendszeresen rossz buszra szállok?xd
2022. okt. 7. 19:52
16/20 A kérdező kommentje:
Ha demencia akkor a doki se tud segíteni
2022. okt. 7. 19:52
17/20 anonim válasza:
Oké, meg sem próbáltad, de jobban tudod a demenciád ellenére, hogy az orvos mire képes. Ez igen!
18/20 A kérdező kommentje:
A demencia mai tudománnyal is gyógyíthatatlan betegség....egy szóval nem mondtam hogy demens vagyok remélem nem mert akkor nem sok évem van hátra, de ha az is lennék, nincs rá jelenleg gyógymód. Ennyi...ez tény olvass utána
2022. okt. 7. 20:03
19/20 anonim válasza:
🙂 20 évesen nem lehetsz demens, olvass utána. Viszont egy csomó jól kezelhető vagy gyógyítható betegség tud olyan tüneteket csinálni, mint ami neked van. Ha nem mész orvoshoz, nem tud meggyógyítani... ez azt hiszem, evidens.
20/20 A kérdező kommentje:
Persze tudom...és köszönöm hogy nyugodtan higgadtan válaszoltok mert tudom hogy néha idegesítő tudok lenni a pánikolásaimmal
2022. okt. 7. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!