A páromnak feltétlenül muszáj elmondanom hogy megváltozott munkaképességű vagyok?

30: pont ezt próbáljuk többen is elmagyarázni neki...
De nem érti.

Ha most gyengén látsz, abból - előrehaladástól függően - pár év alatt simán lehet a foltlátástól a teljes vakságig bármi lehet. Én megmondanám neki...
Én speciel kancsal vagyok - ez ordít rólam messziről és ha akarnám se tudnám letagadni, (de eszembe se jutna, semmit, mást sem, mert évtizedeken át nem lehet kamukázni, és egyszer úgyis kiderül minden... akkor meg nem bírnék megbékélni a gondolattal (meg önmagam szemébe nézni), hogy az évtizedes hazugságvár-építésem miatt dőlt össze a párkapcsolatom...

Jó bolond vagy hogy emiatt szakítanál vele😂 Semmi szégyellni való nincs azon hogy milyen a látásod, nem is értem miért csinálsz ebből gondot. Egyszerűen elmondod neki, ez a helyzet, ez és ez a kezelésed volt korábban. Pont.
De szerintem egy komoly párkapcsolatban ilyesmit illik elmondani a másiknak, mert egyrészt a bizalom jele, másrészt hadd tudja hogy "mit vesz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!