Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy időszakosan elkap az alábbi tüneteket produkáló valami: fáradtsággal, aluszékonysággal kezdődik, majd mindig fázom, végül minden egyes porcikám fáj, nagyjából olyan érzés, mint egy durva edzés utáni izomláz hidegrázással vegyítve. Ma a gerincem is sajog. Voltam ügyeleten, magnéziumot és Optalgint írtak fel, de nincs diagnózis. Lehetnek ezek a dolgok fáradtságtól?

#Ízületi fájdalom mindenhol
2022. szept. 25. 14:48
 1/3 A kérdező kommentje:

Ez az állapot általában 3-4 napig tart, majd elmúlik. De ez már nem az első eset sajnos, és a munkában is akadályoz.

28/n

2022. szept. 25. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosodhoz kellene elmenned ezzel. Én fázósabb vagyok ébredéskor, ha kimerültem vagy fáradt vagyok, de hidegrázás nincs. Szerintem a tiéd nem sima fáradtság, bár nem írtad le, hogy milyen egy átlagos napod. Enni, inni, aludni rendszeresen szoktál vagy inkább teljesen összevissza? Serkentőszereket használsz?
2022. szept. 25. 15:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, tervben van a háziorvos.

Enni, inni rendszeresen szoktam, különösen figyelek a folyadék fogyasztásra. Az alvás kicsit neccesebb, átlag 6 órákat alszom éjszaka. Kávét napi 1-et fogyasztok.

Ki vagyok merülve, de annyira, hogy random pillanatokban azt veszem észre, hogy folyik a könnyem :/ az elmúlt 2 évben sok haláleset ért (először apám, most anyám, közötte elvesztettem egy 25 hetes babát, illetve most tavasszal is), plusz az egy szem lányom modt gyógyult meg egy lábtörésből. Sokat vagyunk egyedül, férjem hétvégente tud hazajönni.

2022. szept. 25. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!