Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Napok óta rosszul vagyok. Az...

Napok óta rosszul vagyok. Az EKG-n a III-ban q hullám látható. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Kardiológusnál készült ez az EKG, de nem mondott rá igazából semmit. Ha van itt orvos, megtenné hogy ránézne az EKG-re? Köszönöm előre is:

kép1: [link]

kép2: [link]

kép3: [link]

2022. szept. 23. 05:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Hány éves vagy? Nem extra dobbanásokat, extrasystolét érzel?
2022. szept. 23. 06:28
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

szeretném ha más hozzáértő is lehetőleg megnézné az EKG-t.

Háziorvos, másik kardiológus. Nem gyk. Szívesen.

2022. szept. 23. 07:04
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Q hullám minden ekg-n van. Akkor, hogy patológiásnak tekintsük, három feltételnek kellene megfelelnie.
2022. szept. 23. 07:07
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Mikori az utolsó vérképed? Sóhiány elképzelhető?
2022. szept. 23. 08:18
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

8: jajjistenem, miért hipochonderkedsz???? Szívizom elhalás, anyááám...

Gondolod, hogy az orvos direkt nem ajánl terápiát, ha valóban szervi bajod lenne?????

Pszichésen minden rendben??? Stressz, szorongásod nincs?

Ne olvasgass mindenféle szakirodalmat, mert nyilvánvalóan csak a negatívumokat olvasod ki belőle, olyan szélsőségeket, amik 0,1%-ban fordulhatnak elő.

2022. szept. 23. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Csak kard. asszisztens vagyok, szerintem az EKG-val nincs baj, a bal tg.állás az jelezheti, hogy hypertoniás vagy, ez a q-hullám nem kóros.

Viszont azt mondod, asztmát is diagnosztizáltak, az is okozhat kellemetlen tüneteket, illetve az SBO kedvenc diagnózisa: pánikzavar.

Ne aggódj, és ne keresd mindenben a legrosszabbat.

2022. szept. 23. 22:06
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
Ezt a szívverés kimaradozást észlelték az EKG-n is? Azért magas a vérnyomásod, mert izgatod magad. Lehet, hogy csak extraszisztoléid vannak, ami nem nagy dolog, de addig is, amíg nem lát ismét orvos,szedjél Valeriana relaxot, 3x1-et ez kellemesen lenyugtat, nem erős gyógyszer, és majd, ha már nem kell, fokozatosan hagyd abba, de ralaxot kérjél a patikában, ne a rendes Valerianát, mert attól elalszol.
2022. szept. 24. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
66%
Ez egy nagyon szép EKG. Bár nem vagyok orvos.De akinek nincs semmi baja, annak ilyen.
2022. szept. 24. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!