Szerintetek ez a Covid teszt pozitív?
Annyira halvány, de sokan mondják hogy akkor is az. Viszont ez tényleg extra halvány. Koszi a válaszokat!
#2! Nem biztos. Nézd meg, a kontroll csík is elég halvány. Nekem tünetek mellett szinte hómező volt. (A kontroll viszont ennél erősebb volt nekem). Negatívnak vettem, mert a kérdezőjénél is halványabb, csak én láttam, mintha lenne ott valami, és én is csak azért, mert rengeteg tesztem volt már, és tudom, hogy milyen a negatív. Ahhoz képest merült fel bennem is csak egy pillanatra, hogy talán mintha lenne ott valami, de biztos csak beszélem. Akkor voltak tüneteim. 2 nap múlva, már teljesen tünetmentesen olyan + lett, mintha én rajzoltam volna filctollal😂 2x olyan erős volt, mint a kontroll.
Amúgy nem mindegy?
Most sokszorosa a covidosok száma van, mint a nagy pánik idején, mégsem megy szinte senki kórházba. Engedd el.
Na, mi lett Kérdező? Teszteltél még?
#1,#3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!