Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csontdaganatot túl lehet élni??

Csontdaganatot túl lehet élni??

Figyelt kérdés

Csontdaganatot diagnosztizáltak nálam a gerincem környékén van a tumor. 2 hónap alatt lefogytam 78 kilóról,54 kilóra. Munkaképtelen lettem. :(( Napról,napra rosszabbul nézek ki nagy fájdalmaim vannak és nagyon el vagyok keseredve mivel elég fiatal vagyok még csak 19 éves

Nem bírom látni már a szüleim bánatát.

Valakinekk van esetleg volt olyan ismerőse aki le tudta győzni ezt a gyilkos betegséget?? :((

2022. szept. 22. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Sok függ a stádiumtól, szövettani típustól és a kezelésre adott választól.

Sajnos, ezek komoly betegségek (azért a többesszám, mert csontdaganatból is többféle van) éppen ezért azt javaslom, hogy a főleg a kezelőorvosodra hallgass. Ha jól tudom, pszichológus segítségét is lehet térítésmentesen kérni, javaslom, hogy vedd igénybe.

Kitartást kívánok!

2022. szept. 22. 22:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2022. szept. 22. 22:19
 3/7 anonim válasza:
100%
ha nem gond megkérdezhetem mik voltak a tüneteid? én is 18 éves vagyok és a mellkasomon a bordám és a szegycsontomat összekötő porc kivan dudorodva nagyon tartok tőle nagyon megköszönném
2022. szept. 23. 13:00
 4/7 A kérdező kommentje:

3# Elkezdett fájni a gerincem,duzzanatot tapintottam ki. azt hittem hogy meghúztam utána még jobban fájt jött a mélycsont fájdalom

Éjszaka még fájdalmasabb volt.. mostanra még erősebbek a fájdalmak szinte sírok. Szinte alig bírok menni te is menj orvoshoz nem biztos hogy daganat

2022. szept. 23. 18:06
 5/7 anonim válasza:
Köszi a választ, nekem nem fáj viszont nem mindenkinek fáj sőt általában tünetmentes, nyomasra sem fáj és nem tudom mit tegyek orvoshoz nem tudok menni mivel németországban vagyok, dolgozom még 2 hónapot, és annyi még hogy én ezt már 2 éve észre vettem magamon és írták hogy ha ilyen régóta fennál biztos nem az meghogy fiatal vagyok viszont simán évekig is tünetmentes lehet egy daganat úgy tudom és ettől tartok hogy ez is valamilyen lassú folyamat vagy hasonló, legyél erős, kitartást neked és a családodnak a továbbiakban
2022. szept. 24. 01:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. szept. 24. 10:28
 7/7 Tűztévesztő Színszerész ***** válasza:
Azóta mi van veled? Jól vagy?
2023. okt. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!