Fájós, deformált lábra lehet cipőt venni? Ismerős valakinek a probléma?
Figyelt kérdés
Minden szempontból problémás a lábam, gyerekkoromban "csak" lúdtalpam volt, most már bütyök, kalapácsujj, tyúkszem is.2022. szept. 20. 15:21
11/18 anonim válasza:
10-es vagyok javít a telefonom, gyógycipő szaküzletet akartam írni.
13/18 anonim válasza:
Műttesd meg a bütyköd. Szerintem megér annyit az a kb. 200-300 ezer forint, hogy cserébe ne legyen fájó deformált lábad.
14/18 anonim válasza:
Rokonom most csináltatott cipőt az ingyenes ortopedián és azt mondja hogy nagyon kényelmes a cipő. De a bütyköt szerintem is műteni kellene ha nagy.
15/18 A kérdező kommentje:
#14 A rokonod mennyi idős? Neki is lúdtalp, bütyök miatt kellett?
2023. febr. 28. 17:51
16/18 A kérdező kommentje:
#13 A lúdtalp is fáj már kisebb sétánál is, a bütyök “csak” hozzá jött.
2023. márc. 1. 10:00
17/18 anonim válasza:
hordj betétet és műttesd meg a bütyköt. Ha a lúdtalp korrigálva van, akkor nem fog visszajönni
18/18 anonim válasza:
Lányomnak s kellett mert nem talált boltba magának. Neki tetszik amit készítettek.
Lúdtalpbetétet utcai cipőbe sok éve hordok. Kalapácsujjam is van. Szokott fájni. Zuhanyzásnál jó forró vízzel áztatom, így kicsit könnyebb.
Gyógycipőt most csináltatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!