Mi a véleményetek a Ferrlecit injekcióról. Terhesen kapott valaki?( 32hetes vagyok. A hemoglobin 93 a vas 20) 20ampullaval írt fel az orvos. Vélemények? Többi lent.
A terhességem kezdetén 122 volt a hemoglobin a vas 16
31 hetesen voltam vérvételen. A házi orvos azt mondta h a vas jó, ezért nem akar ferrlecitet adni. Menjek be a hematologiara. Megint vettek vért. Kielemezték még ott a helyszínen megvartam, úgy mentem be a dokihoz. Ami bosszant, hogy azon a verpapiron nincs vas feltüntetve, de a doki raírta az ambuláns lapra hogy vashianyos, vérszegénység..felirt 20 ampulla ferrlecitet. Holott a házi orvos azért küldött, mert a vasam majdnem a felső határon van..
Vissza mentem a házi orvoshoz, azt mondta beadja.. De mondom mind a 20-at az rengeteg. De a válasz majd az felnyomja a hemoglobint.
Aggódom. Feltem a babát. Nem lehet ebből baj? Vagy csak én reagáló túl? A család azt mondta h ne vegyem fel mert vasmergezest is lehet kapni.
Már 2 szurin túl vagyok. Az első után nagyon kába voltam, pénteken kaptam. És vasárnapig tartott a kabasag. A másodikat megkaptam hétfőn. Amint beszurta a doki rá 5 - 10 percre megfajdult a fejem.
És most nem tudom mit csináljak. Védőnő szerint eddig sokat ment le a hemoglobin és szülésig az már csak lentebb fog menni, ami nem jó a picinek.. De jó döntés volt az orvosok részéről a Ferrlecit? Nem lehet bajunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!