Pozitív lett a covid tesztem,beteg is vagyok. Mindenképp be kell ezt jelentenem a háziorvosomnak?
Figyelt kérdés
Mi történik ha eltitkolom?2022. szept. 14. 00:22
1/8 anonim válasza:
Nem kell, ha nem akarsz betegállományba menni, bár szerintem erre szabadságot kivenni luxus.
2/8 Darius- válasza:
Ha otthon maradsz és akik latogatnak majd tudnak rola szerintem rendben lenne, habar nem szabalyos igy.
3/8 anonim válasza:
Semmi nem történik, de a covid statisztika miatt nem ártana.
4/8 anonim válasza:
Elég ha telefonon beszéltek, automatikusan kiír táppénzre. Rendelőből el is zavarna azonnal, jól le is cseszne. Pár nap múlva kell újra jelentkezni nála. Aztán ha negatív mehetsz a papírért. Vagy szabi. Bár engem nem engedének el, mert nincs előre bejelentve. Szóval jobban jársz a betegszabadsággal. Ha dolgozol persze
5/8 Ypszilon1980 válasza:
#4:Jól is néznénk ki, ha egy betegséget előre be kellene jelenteni.
Háziorvos ilyenkor nem fogad személyesen,telefonon kell jelezni, ez járványügyi szabály. Az más kérdés, hogy ezt ki veszi komolyan és ki nem,illetve elfogadja-e ezt a tesztet.
7/8 anonim válasza:
Ha otthon tudsz maradni és nem kell táppénzt kérned, akkor nem feltétlen, de 7 napig nem mehetsz ki.
8/8 anonim válasza:
Mindenképpen szólni kell a háziorvosnak. Nem csak a táppénz miatt, hanem mert tudnia kell róla, hogy covidos vagy. Vannak akiknél még mindig lehet nagyon súlyos a betegség lefolyása. A férjem tavaj decemberben covidban halt meg. 49 éves volt. Mi sem gondoltuk, hogy a tüdeje 80% begyullad, és hogy bakteriálisan is felülfertőződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!