R91H0 A tüdő diagnosztikus képalkotó vizsgálatával talált kóros leletek Ez mit jelent most pontosan?
Figyelt kérdés
Voltam tüdőszűrőn, új munkahely miatt kell, ma megjött ügyfélkapun ekresztül a leletem, amiben ez van írva: R91H0 A tüdő diagnosztikus képalkotó vizsgálatával talált kóros leletek.
Ez most mit takar? ilyenkor mi van? felhívnak újra vizsgálnak?
Annyi van írva hogy 16-án megvizsgálja valami orvos.
Pár éve voltam vizsgálatokon ahol azt mondták hogy a mellkas deformitás miatt a szívem harántul széles. Lehet ez miatt nem tudom.
#tüdő #tüdőszűrés #R91H0 #R91H0 A tüdő diagnosztikus képalkotó vizsgálatával talált kóros lelete #kóros adatok
2022. szept. 13. 18:23
1/12 Ypszilon1980 válasza:
Lehet, de ez még önmagában nem lelet. Tüdőszűrőn, ha valami nem egyértelmű, akkor mindenképpen visszahívnak, csinálnak rendes röntgent, vagy legalább oldalirány kell, ha az nem készült, esetleg más képalkotó vizsgálatok. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a lelet nem negatív, valami kóros elváltozás van rajta.
2/12 A kérdező kommentje:
Értem. A leletetn az van hogy 16-án az orvos újra viszgálja. De most nem tudom, hogy engem vagy a leletet.
2022. szept. 13. 19:42
3/12 Ypszilon1980 válasza:
Téged biztos nem, akkor behívtak volna. Ez csak egy tájékoztatás, egy másik orvos, vagy egy tüdőgyógyász biztosan megnézi és akkor majd kiderül mi lesz.
4/12 A kérdező kommentje:
Ma kaptam meg délután ügyfélkapun amúgy.
2022. szept. 13. 20:39
5/12 A kérdező kommentje:
Ez van a leleten: Vizsgálati eredmények:
Új kivizsgálandó : 2022. 09. 16. de. 8orvos neve) megvizsgálja.
Vélemény/javaslat:
A XVII.ker.Tüdőgondozónak átadva további vizsgálat céljából
2022. szept. 13. 21:08
6/12 Ypszilon1980 válasza:
Igen, ez eddig is egyértelmű volt, majd szólnak, ha be kell menned.
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget
2022. szept. 13. 22:37
8/12 A kérdező kommentje:
Most hívtak hogy menjek vissza kivizsgálasra...
2022. szept. 14. 14:12
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed.
Post covid lerakódás
2023. jan. 17. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!