Mi lehet ez?poszt covid vagy esetleg más?Szélsőséges közérzet és fizikai erőnlét váltakozások mitől lehetnek?
Figyelt kérdés
Huszonéves fiú vagyok,jó általános egészségügyi és mentális állapotban,azt lehet mondani hogy minden klappol nálam,kb 3-4 hete voltam kovidos amit viszonylag az enyhe kategóriába tartozó tünetek kísértek,és az utóbbi napokban nagyon szélsőséges erőnléti változásokon megyek keresztül...Van hogy egy-két napig olyan gyenge,fáradt,erőtlen,kialvatlan vagyok sőt van hogy betegnek érzem magam,aztán mint akit elvágtak majd kicsattanok,mindenbe belefogok,aztán megint jön egy fordulat...Kicsit megijedtem mert ugyan olvastam hogy a poszt kovid okoz ugyan levertséget stb..De ilyen szélsőséges ingadozásokat nem hallottam hogy okozna,azért kicsit megijedtem hogy vajon mitől lehet,remélem nem vagyok valami skizoid őrűlt:D2022. szept. 8. 00:24
1/4 anonim válasza:
Szóval pár napja ingadozó az aktivitásod és rögtön a több héttel ezelőtti, konkrétan egy hónappal ezelőtti, enyhe vírusfertőzés (covid) maradványát tartod a legvalószínűbbnek?! Frontok jönnek, mennek, korábban sötétedik, kevesebb a napfény, ilyenkor a szervezet is máshogy kezd viselkedni.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó de ennyire?Hogy az egyik nap letargia és gyengeség a másikban meg mintha be lennék speedezve?
2022. szept. 8. 08:38
3/4 anonim válasza:
Ez nem posztcovid, csak egy poszt a covidról.
4/4 anonim válasza:
igen lehet. Sőt.
nagybatyam par hettel a covid utan trombozist kapott posztcovid. (korhazban mondtak tipikus) ,de a te faradekonysagod is kell kb 2-4 honap is vkinek hogy ez elmuljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!