Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Jobb bordák közt nyilalló...

Jobb bordák közt nyilalló fájdalom?

Figyelt kérdés
Pár napja kezdődött, jobb oldalt a mellem alatt, közvetlenül a bordáim közt érzek néha nyilalló, szúró fájdalmat. Volt már ilyen valakinek? Lehet, hogy csak beszorult a levegő? Semmi más bajom nincs, ha nagy levegőt veszek akkor sem erősebb a fájdalom, nem érte ütés, nem tudok róla, hogy bármi történt volna ott velem. Eddig naponta 2-3x nyilallt, ma kicsit többször.. nem tudom, hogy elmenjek ezzel orvoshoz, vagy csak valami kis levegő beszorulás vagy ilyesmi lehet..? Szerintetek?
2022. aug. 29. 17:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy ez a nyilallás kb 2-3 másodpercig tart. És nő vagyok.
2022. aug. 29. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Epehólyag?
2022. aug. 29. 18:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azt írják neten, ha az epehólyag begyullad, általában láz és hányinger is társul mellé. Nekem semmi egyéb tünetem nincs, és eddig az epémmel se volt gond. De most egyre többet nyilall, ma már vagy huszadszor érzem.
2022. aug. 29. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert Ádám-Évánál is így kezdődött.
2022. aug. 29. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem
2022. aug. 29. 20:07
 6/7 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
Nekem volt, max. 1-2 hét alatt elmúlt. Beszorult levegő, becsípődött ideg, bármi lehet. Ha sokáig nem múlik, érdemes felkeresned egy dokit. Én nagyobb levegővételnél éreztem jobban, amúgy nem.
2022. aug. 30. 01:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem nekem is csak valami ilyesmi lehet remélem
2022. aug. 30. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!