Berepedt fityma ,nehéz hátra húzni?
Figyelt kérdés
Nem élek nemi életet jelenleg senkivel szóval csak a kezem maradt .. eddig is volt fitymaszűkületem de semmi probléma nem volt a hátra húzással ,aztán múltkor otthon voltam őszintén megmondva neki ültem a maszturbálásnak ..xd mindegy azzal végeztem. Másnap iszonyatosan elkezdett fájni a fitymám eleje.. próbáltam lehúzni a bőrt és nagyon fájdalmasan ment ..és a fityma alatt is tiszta fehér volt és mintha száraz lett volna.. merev állapotban pedig egy szenvedés .. kb a feléig tudom lehúzni annyira fáj .. piros is ott a fitymám és a makkom is . Hát ez egy 5 napja tart kb megnéztem fénybe mintha belenne repedezve a fitymafékem is .. meg a fitymám eleje .. gomba miatt jelentkezhet ez így hirtelen ?2022. aug. 27. 07:16
1/7 anonim válasza:
Ezen csak egy urológus tud segíteni, hétfőn foglalj időpontot.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát jó de egyik napról a másikra hogy szűkül be ennyire? Amikor merev már olyan érzés amikor próbálom lehúzni a bőrt hogy szétszakad a makkom felénél mert annyira feszül... meg száraz is..
2022. aug. 27. 13:58
3/7 anonim válasza:
Ki tudja, nem vagyok orvos. Normálisan tisztán tudod tartani?
4/7 anonim válasza:
Hát akkor ne húzd hátra. Muszáj?
5/7 anonim válasza:
Szia. Velem az történt 2 hónapja hogy szokásosan maszturbáltam, és én egész addig abban a tudatban éltem hogy a fityma alapból sem megy a makk alá nagyon, aztán gondoltam egyet és hátrahúztam a makk alá, nagyon nehézkes volt, feszült fájt, másnapra bizsegett, és piros volt, rákerestem és kiderítettem hogy rövid a fitymafékem, olvasgattam a netet és csak 1-2 hétre rá mertem orvoshoz menni fiatal srácként én konzultáltam az orvossal a szüleim helyett, így rosszabb volt, de megtettem az egészségemért, elmentem és megállapította a rövid féket, és a szük fitymát, azóta szteroidos krémmel megoldottuk a fityma problémát, a fékem még rövid kissé, pár hét/hónap és én is megműttetem magam, de a helyzet mindenképp jobb lett, menj el orvoshoz jobban fogod magad érezni!
6/7 A kérdező kommentje:
Persze tisztán tudtam tartani eddig is most is muszáj tisztítanom azért is húzom hátra..
2022. aug. 27. 22:05
7/7 Csupasz makk válasza:
Én 12 éves koromig kínlódtam a fitymámmal. 3 éves koromban még hozzá volt tapadva a bőr a makkomhoz, ezért azt egy fém kanálszerű tárggyal benyúltak a fitymám és a makkom közé és többször "körbekanalazták", mindezt érzéstelenítés nélkül. Óvodás koromban többször begyulladt a fitymám, majd kisiskolás korban elkezdett beszűkülni. Minden nap felhúztam, hogy meg tudjam mosni, a bőr egyre szűkebb lett és egyre jobben fájt a hátrahúzás. A szűkület miatt a fitymám hátrahúzáskor berepedezett, majd ahogy meggyógyult hegesedett, így a bőr még rugalmatlanabb lett, újra berepedezett, majd még szűkebb lett addig, amíg a fitymám meg nem rekedt a makkom pereme mögött és meg nem duzzadt. Ez az ún. spanyol gallér. Kb. 1 hét után visszament, de utána már egy kicsit sem tudtam hátrahúzni. Annyira szűk volt a végén, hogy még a pisilést is megnehezítette és iszonyúan fájt a pisilés, mert csípte a berepedezett fitymámat a vizelet. Ekkor anyukám elvitt az urológushoz, jó egy héttel későbbre kaptam időpontot a műtétre. Szerencsére az orvos radikálisan - jóval a makkom pereme alattig - lemetszette a bőrt és alaposan kivágta a fitymafékemet is. Több mint 30 éve élek fityma nélkül, teljesen körülmetélt farokkal és azóta tökéletesen működik a makk egészséges szerszámom. Saját tapasztalatból írom, hogy nagyon jó körülmetélve. Nem csak a fitymaproblémám oldódott meg egy életre, hanem nem termelődik a fitymafaggyú, ezáltal mindig száraz a teljesen szabadon lévő makkom, ami nyáron a nagy melegben kimondottan előnyös és higiénikus. Ízlés kérdése, de nekem nagyon tetszik a fitymátlanított péniszem a lecsupaszított makkal a végén. Javaslom teljesen metéltesd körül magadat, 3 héttel a műtét után miután meggyógyult a szerszámod, élvezni fogod az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!