Galamb ürülék az erkélyen okozhat egészségügyi problémákat szellőztetéskor?
Elég necces a vadgalamb ürülék.
Bocsánat a bizarr kérdésekért,de csak szimplán foltokban van,vagy már rendes halomban?
Mert ha csak kb 2 galamb csinálja annak annyira nem kellene vészesnek lennie. Egyébként simán vízzel(slaggal) könnyűszerrel el lehet takarítani.
4. Vagyok
Én amit olvastam hogy veszélyes (mikor lettek galambjaim) az emberre az a szalmonella lehet,de ez inkább rendes hasmenéssel jár a galamboknál illetve hányással. Tahát feltűnő a beteg ürülék. Bár azt nem tudom,hogy mennyire veszélyes úgy hogy a szél befújja.
Illetve ha az ürülék egészséges is,megtelepedhet benne rengeteg gomba ami már mérgező hatású lehet(de ez igazából minden állat ürülékére igaz).
Illetve terjeszhet férgeket is,de ezek elég látványosak az ürülékben,illetve a gazdaállat sem él sokáig ha súlyos a fertőzés.
Javítsatok vagy egészítsetek ki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!