Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az üzemorvos megkérdezte,...

Az üzemorvos megkérdezte, hogy gyerekkoromban vizsgálták-e a szívemet?

Figyelt kérdés

Éves kötelező üzemorvosi vizsgálaton voltam a munka miatt, életemben először.

Az orvos megkérdezte tőlem, mikor a szívemet hallgatta, hogy voltam-e gyerekként valami vizsgálaton a szívemmel. Mondtam, hogy nem. Nem mondott rá semmit és alkalmasnak talált. Bepánikoltam, nem kérdeztem rá és eljöttem.

Mit hallhatott szerintetek, miért kérdezte? Lehet valami baj??? Érdemes lenne vizsgálatra mennem? Hová tudnék ezzel?

Nagyon szépen kőszönőm a segítséget!!!!!!

2022. aug. 18. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak érdeklödött, ha valami gond lenne, akkor egyrészt nem lettél volna alkalmas, másrészt meg beutalt volna szakorvoshoz.
2022. aug. 18. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer az EKG-t nézegetve kérdezte meg, hogy van-e szívbeteg a családban. Mondtam, hogy igen, anyámnak néha van enyhe ritmuszavara. Erre nem mondott semmit, úgyhogy én kérdeztem meg, hogy baj van? Erre, jah nem. Mondom, nem volt túl meggyőző. Erre már nevetett.
2022. aug. 18. 20:04
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az is lehet, hogy csak érdeklődött, de tőle kellett volna megkérdezni.
2022. aug. 19. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!