Aki mostanában volt covidos, leírná, hogy alakult?
februárban voltam beteg pozitív tesztekkel párom kapta el munkában rajta 3-4 nap alatt át is ment
nekem annyi volt hogy láz és megfázás szerű tünetek
2 hétig tartott harmadik héten csak torok kaparós köhögés volt inkább idegesítő de elmúlt az is 1 hét alatt
antibiotikumot szedtem csak az is hatásos volt rá .. párom semmit sem szedett szóval nem tudom :D elég érdekes ez a covid.
Párom nagymamájától kaptuk el, aki a kórházban töltött egy hete alatt szedte össze. A mama 3 oltáson volt túl, nem voltak tipikus tünetei, de sajnos nem élte túl (nyilván sok egyéb betegsége volt már).
A párom 3 napig feküdt 130-40-es pulzussal és 39 fok fölötti lázzal.
Én kicsit könnyebben átestem rajta, 1 nappal később jöttek a tünetek és 2 nappal korábban álltam lábra.
Tüneteink sorrendben kb: magas láz(jó kedv, energikusság ekkor még megmaradt), magas pulzus, hátfájás, migrénes fejfájás(amin a gyógyszer sem segített), erős szédülés, torokfájás, orrfolyás. Nagyjából 4-5 nap után kezdtünk megmaradni. Érdekes módon, amikor már jobban lettünk, akkor egyik óráról a másikra elment majdnem teljesen a szaglásunk és az ízérzékelésünk. Vagy pl. a kávé kakaópor illatú lett. Eltelt egy hét a negatív teszt óta, szépen fokozatosan visszajött minden, a szánk íze volt furcsa a legtovább. Talán ma reggel már a kávé is kávé ízű volt, még ízlett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!