Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Porcépítésre zselatint frissen...

Porcépítésre zselatint frissen megfőzve, vagy csak zselé formájában megszilárdulva érdemes fogyasztani?

Figyelt kérdés
Csípő porckopásra eszek vízben főzött zselatint megszakításokkal hosszú évek óta. Kérdésem, hogy számít-e bármit is a kívánt porcépítő hatás szempontjából, hogy frissen főzve folyékony formában, vagy pedig dermedt zselé formájában fogyasztom el?

2022. aug. 10. 19:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy hogy ehhez folyamodtál?

Használt valamit úgy érzed?

Teljesen mindegy hogy főzött vagy zselé de olvass utána mert bonyolultabb a történet!

2022. aug. 10. 20:01
 2/20 A kérdező kommentje:
1: 46 vagyok, de halmozottan hátrányos testfelépítésű, szóval a kopás garantált. Sokat olvastam már utána és mást is szedek. Jelen esetben itt és most csak a beviteli halmazállapot lénygére (vagy annak hiányára) vagyok kíváncsi. Köszönöm a hozzászólást!
2022. aug. 10. 20:09
 3/20 anonim ***** válasza:
60%

A gumicukor rendszeres fogyasztása akkor szintén jó lehet ?

Abban is van zselatin.

2022. aug. 10. 20:26
 4/20 anonim ***** válasza:
30%
Hát szerintem, attól, hogy valami (zselatin) úgy néz ki, mint, ami a porcok mellől hiányzik, nem jelenti azt, hogy szájon bevéve tudni fogja, hogy ő testen belül hova kell elnavigáljon és hogyan. Kb mintha valaki csontokat ennek, ha el van törve valamije.
2022. aug. 10. 20:43
 5/20 A kérdező kommentje:
3: igen, egyértelműen, ezt orvos is mondta már nekem gumicukorral. Viszont egyrészt nem szeretem, másrészt egészségtelen is, harmadrészt sokkal jobb minőségű étkezési zselatint használok a gumicukor összetevőjéhez képest. Én egyébként leveskockában, vagy tejben és kakaóporban főzöm meg.
2022. aug. 10. 20:48
 6/20 A kérdező kommentje:
4: Én is ezt gondoltam, de orvosilag bizonyított, hogy egy része "oda talál". Gondold csak el, a porcerősítő szereket is mind szájon át alkalmazzuk. Ezek többsége tartalmaz zselatint is.
2022. aug. 10. 20:52
 7/20 anonim ***** válasza:

Egyébként hétvégén megettem 6 darab sertéskörmöt mint körömpörkölt és egyszerűen imádtam!

Javaslom Neked is! (1-es vagyok)

2022. aug. 10. 21:14
 8/20 A kérdező kommentje:
1: köszönöm, de nem szeretem a körmöt. Egyébként mire alapozod, hogy mindegy a zselatin halmazállapota bevitelnél?
2022. aug. 10. 21:17
 9/20 anonim ***** válasza:

Arra hogy sokat olvastam, informálódtam.

Ezt javasoltam neked is.

Itt kevés értő emberre akadsz, jobban jársz ha magad nézel ezeknek utána minthogy random emberek véleményét elfogadod.

2022. aug. 10. 21:20
 10/20 A kérdező kommentje:
Nehéz erről információt találni a neten, ilyenkor random emberek tapasztalatcseréje kincset érhet. Ez nem olyan topic, ahol érdemes trollkodni, ezért optimistán várom a további hozzászólásokat.
2022. aug. 10. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!