Segített valakinek a Scippa gyógyszer??
Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 12:29
1/16 anonim válasza:
Párom szedi(napi 2x10mg) az elején rosszabbul lett tőle hosszútávon viszont segített neki
2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, azt hiszem megpróbálom mert ennél rosszabb már úgy érzem nem lehet...
2022. aug. 9. 14:11
3/16 anonim válasza:
Nekem semmit. Abba is hagytam...
4/16 A kérdező kommentje:
nehéz volt leállni róla??
2022. aug. 9. 16:49
5/16 anonim válasza:
Bizonyára, hiszen még forgalmazzák.
A jól eltalált antidepi csodákra képes.
6/16 A kérdező kommentje:
5/5-nek, akkor Te bizonyára tapasztalatból beszélsz. Ha szedtél akkor neked mi segített? (nekem pánikrohamra kellene valami)
2022. aug. 11. 14:21
8/16 anonim válasza:
Scippat én három napig bírtam szedni, szúrt a szívem tőle ezért abbahagytam. Benzodiazepin használ pánikrohamra, de a kiváltó okot kellene megtalálni és megszüntetni.
9/16 anonim válasza:
Nekem ma volt az első napom, hogy bevettem, 5 mg. Jobb lett tőle, nem egész nap szorongtam, csak időnként egy kb 5 percre, de ezen kívül semmi rosszat nem tapasztaltam. Meg ez a mértékű szorongás is jól birhato volt a korábbi, “kezeletlenhez” kepest.
10/16 anonim válasza:
9.
Az megvan ugye, hogy az antidepik hetek után fejtik ki a hatásukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!