Nagyon erős éjszakai izzadás mitől lehet?
Hát orvoshoz kéne menni mihamarabb, mert pl a limfoma egyik tünete az éjszakai izzadás.
Lázad volt?
Amúgy amíg nincs végleges diagnózis, ne parázz túlzottan, de mindenképpen menj utána a dolognak.
1: Diagnosztizálunk megint EÜ végzettség nélkül...
Nem tudom de mostanában nagyon limfómafétise van valakinek...
A limfóma: lázzal,fáradékonysággal,fogyással jár, és NYIROKCSOMÓ MEGNAGYOBBODÁSSAL.
Kérdező! Van valamelyik ezek közül?
És akkor etikus távdiagnózist felállítani?...
Gratulálok,ez aztán az etikus orvosi hozzáállás. Na pont a hozzád hasonló orvosok/dolgozók miatt tart itt az EÜ.
Hogyan végezted el a kérdezőn a diagnosztikai vizsgálatokat? Ultrahang,vérvétel...stb? Vagy netán varázsgömböd van?
Amúgy neten bárki írhat bármit,ennyivel én meg hematológus vagyok aki pont a Vérzőképszervi daganatokkal foglalkozik. Ha ennél is hülyébb vagy akkor el is hiszed,mint például azt is hogy EÜ végzettséged van... Jó vicc.
Kérdező igen: Megfázásnál természetes hogy a nyirokcsomóid megnagyobbodnak,mert védekező funkciót töltenek be.
Csak még nem húzódtak vissza,lehet nem is fognak. Van akinek évekig ott maradnak,és mégsem limfómásak.(Hematológus mondta,mert voltak ilyen gondjaim) De te magad írod hogy nincsenek nycs-k..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!