Nőtt majommhimlő esetek száma a Pride után,ez véletlen egybeesés lenne ?
Miért pride nélkül nincs anális közösülés? Szerinted naponta hányan szexelnek análisan Magyarországon?
Ha már hülye összefüggéseket keresünk, akik kint voltak pride-on, azok addig sem szexeltek análisan, ebből következik, hogy csak 9-el nőtt a fertőzöttek száma. Most képzeld el, hány új fertőzött lenne, ha a pride helyett mindenki b@szott volna. 😀
Hát, valószínűleg sok szerelem szövődött a pride-on és a tettek mezejére is léptek valószínűleg.
Úgy gondolom, hogy az 1 órán belüli anális érintések száma a pride-ot követően lehetett a legmagasabb, persze a tavalyi pride-tól számítva. Ez pedig kedvez a monkeypox terjedésének.
Ugye az köztudott, hogy a melegek huncutok. Huncutabbak, mint a heterók, fickósabbak is és gyakrabban igénylik, hogy análisan megérintsék őket. Na, most a pride-on összeverődik egy csomó meleg a 4 égtáj felől, mint ha valami hatalmas mágnes húzná, vagy valami óriási szivattyú odaszívná őket. Az csak természetes, hogy after party is van, ahová mindenki hivatalos. Itt megtörténnek az aktusok, behatolások a végbélnyíláson keresztül, és már kész is monkeypox tenyészet és néhány nap múlva lehet vakarni, meg kenegetni az análnyílás környékén elburjánzó keléseket, dudorokat.
Szerintem ezen senki sem csodálkozik, hogy megugrottak az esetszámok.
Én meg egy huncut lány vagyok, aki análisan szereti. Van valami baj vele? Mert ha igen, akkor küldök neked egy képeslapot a telefonszámommal és kipróbálhatod milyen érzés. xD
Na, na... Ez sok lesz mára. Abbahagyom mielőtt még túlzásbaviszem. Mégjobban ;D
18-as, én meg egy huncut dom férfi vagyok, de heteró. Tudod mikor vagy te lány😃
16#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!