Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nőtt majommhimlő esetek száma...

Nőtt majommhimlő esetek száma a Pride után,ez véletlen egybeesés lenne ?

Figyelt kérdés
[link]

2022. aug. 4. 14:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Na, már a Vadhajtások FB-oldaláról linkelsz, mert tudod, hogy a Vadhajtások gáz, és ha látszana a Vadhajtásokos link, akkor amiatt senki nem kapcsolna rá, viszont a Facebookos linkből nem látni?
2022. aug. 4. 14:52
 12/24 A kérdező kommentje:
11 Nincs annyi intellektusod hogy megkeresd a hivatkozást az NNK-ra? vagy mi a baj?
2022. aug. 4. 15:00
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

Miért pride nélkül nincs anális közösülés? Szerinted naponta hányan szexelnek análisan Magyarországon?

Ha már hülye összefüggéseket keresünk, akik kint voltak pride-on, azok addig sem szexeltek análisan, ebből következik, hogy csak 9-el nőtt a fertőzöttek száma. Most képzeld el, hány új fertőzött lenne, ha a pride helyett mindenki b@szott volna. 😀

2022. aug. 4. 15:27
 14/24 anonim ***** válasza:
33%

Hát, valószínűleg sok szerelem szövődött a pride-on és a tettek mezejére is léptek valószínűleg.

Úgy gondolom, hogy az 1 órán belüli anális érintések száma a pride-ot követően lehetett a legmagasabb, persze a tavalyi pride-tól számítva. Ez pedig kedvez a monkeypox terjedésének.

2022. aug. 4. 15:44
 15/24 anonim ***** válasza:
21%
Persze, hogy nőtt, mert összeverődött ott több tucat majomhimlős ellentüntető és átadták egymásnak.
2022. aug. 4. 21:44
 16/24 anonim ***** válasza:
4%

Ugye az köztudott, hogy a melegek huncutok. Huncutabbak, mint a heterók, fickósabbak is és gyakrabban igénylik, hogy análisan megérintsék őket. Na, most a pride-on összeverődik egy csomó meleg a 4 égtáj felől, mint ha valami hatalmas mágnes húzná, vagy valami óriási szivattyú odaszívná őket. Az csak természetes, hogy after party is van, ahová mindenki hivatalos. Itt megtörténnek az aktusok, behatolások a végbélnyíláson keresztül, és már kész is monkeypox tenyészet és néhány nap múlva lehet vakarni, meg kenegetni az análnyílás környékén elburjánzó keléseket, dudorokat.

Szerintem ezen senki sem csodálkozik, hogy megugrottak az esetszámok.

2022. aug. 4. 22:03
 17/24 A kérdező kommentje:
Egyesek mégis tagadják..
2022. aug. 5. 07:28
 18/24 anonim ***** válasza:

Én meg egy huncut lány vagyok, aki análisan szereti. Van valami baj vele? Mert ha igen, akkor küldök neked egy képeslapot a telefonszámommal és kipróbálhatod milyen érzés. xD

Na, na... Ez sok lesz mára. Abbahagyom mielőtt még túlzásbaviszem. Mégjobban ;D

2022. aug. 10. 16:53
 19/24 anonim válasza:
100%
Egyébként nem minden meleg szokott anál szexelni, van aki egyáltalán nem is vágyik erre, megelégszik az orállal.... mert mondjuk nem jó neki... de hát ezt pontosan Bede Zsolt tudhatja... hiszen gyakran szexelhet dildókkal... ha Alföldinek is azt akart adni...
2022. aug. 10. 16:56
 20/24 anonim ***** válasza:

18-as, én meg egy huncut dom férfi vagyok, de heteró. Tudod mikor vagy te lány😃

16#

2022. aug. 10. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!