Ha rákos daganat lenne valahol a testemben, akár jó vagy rossz indulatú, az mutatna eltérést a véremben?
Figyelt kérdés
1 hete adtam le vért, minden rendben volt. Csak szeretném tudni, hogy pld egy agydaganatnak vannak jelei a vérben?2022. aug. 3. 13:30
11/18 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, hogy valami vagy belrment, vagy belecsipett a szemembe, mert este volt, és nem láttam, csak hirtelen egy erőss szurást éreztem, tehát mint mikor bele megy valami. Aztán reggelre sok csipa volt benne, de már nem fájt annyira, és estére már nem is fájt
2022. aug. 4. 17:24
12/18 anonim válasza:
Na, még szerencse, hogy nem egyből szemrákot vizionáltál... :)
13/18 A kérdező kommentje:
Jó ezen lehetne poénkodni. De a fülcsengés aggaszt. Már lassan 1 éve van, igaz nem olyan erős, és már csak 1 oldalon hallom, és azt is csak nagy csendben
2022. aug. 4. 18:20
14/18 A kérdező kommentje:
A fülcsengés pedig mikor kezdődött, kb 1 hétig tartott mire állandósult, aztán ha elfordítottam a fejem a bal oldalra, akkor jobb oldalra kezdte, ha pedig jobbra akkor a bal
2022. aug. 4. 18:21
15/18 anonim válasza:
Hallgasd meg a hitrendszerről ezt a videot. Ha ez megvan akkor 1 perc alatt ezt ki tudod küszöbölni. Higy ne hidd.. A daganatnak vannak tünetei. Sokkal korábban mint ahogy az megjelenik.. A verben is látszik esetleg.. de az nem 100%. Pl CRP. Hamarabb jelez mindent ami van a szervezetben..
16/18 anonim válasza:
Fogaid? Vernyomasod? Mandulád van e? Sok összetevő lehet. Nem is gondolnal arra ami közrejatszik.
17/18 A kérdező kommentje:
Hitrendszer? Milyen videót?
Ja, a fogaim rendben vannak, a vérnyomásom most a 5 hónapos folytonos stressztöl, szinte az idegropi küszöbén néha szokott játszani, de nem vészesen, a mandulám gyerek korom óta szarabb volt, de most nincs begyulldva meg semmi, 2 szer volt, hogy 1 hétig vénáson szedtem az injekciót olyan gennyes volt
2022. aug. 8. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!