Mitől tudnék hányni vagy mitől lehetne lázam?
Szia figyelj én is sokszor imitáltam előtte betegséget ha nem akarok menni valahova pl, suli, valami családi program stb. Átérzem a helyzetet.
Leghatásosabb módszer ha jó alaposan megdörzsölöd a lázmérőt és a lázmérő 38 fokot fog muatatni ,de a 37 fokos hőemelkedés is megteszi.
Vagy ha azt kamuzod hogy fáj a torkod az is jó, de mielőtt az orvos le ellenőrzi azelőtt egyél piros nyalókát( jó mélyen told le a torkodon.) Köhögj, mond hogy nagyon hányingered van. Hányáshoz nekem a reszelt répa sok gyümölcslevessel vállt be. Hasmenéshez vagy hashajtó vagy savanyúság+ tej+ valamilyen gyümölcskompót vagy lekvár.
Most nincs is suli :D Igyál ahgyomorra zöldteát jó erősre fözve üresen. Én azt fél óran belül kihányom. De aztán ennyi nem lesz láz meg ilyesmi.
Mondjuk be is ruhatsz attól hőemelkedesed is lehet meg hanyhatsz is masnap. De szerintem jobb ötlet almát meg zsemlét összeragcsálni és kiköpni a wcbe okádós hangokat kiadva. Ha meg egy kis tekrt meg joghurtot is öblögetsz jozzá még hitelesebb. Azert ne legyén már hülye inkább csak játszd el, hogy beteg vagy. :D Nyögni egeszségesen is nagyon jól lehet. Én mindig ezt csináltam ha nem akartam suliba menni. Hülye lettem volna megbetegíteni magam. Sosem buktam le vele. :)
Krétát ne egyél, attól csak a hasad fog fájni, lázas nem leszel.
De egyet értek #13-mal, egyszerűbb, ha eljátszod :D
Miért kell betegnek lenni. Nem elég imitálni?
Annyi mindent lehet hazudni. Pl BPPVt az egy belső fül betegség ártamatlan és ellenőrizhetetlen. A tünete ha elfordítod a fejed akkor forog a világ. Ha felemeled akkor is. Ha nem mozgatod nem forog. Ezzel nem nagyon lehet menni sehova amíg nem javul. Nekem volt ilyen. Ezt siman el lehet játszani. Lazzal sem jár. Lebukni sem lehet. De szerintem egy hadmenest sem fog senki ellenőrizni a wcn hogy mi jött ki belőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!