Mi lehet ez? Dagnat? Nyàlkasérülés? Aranyér?
10/10
és az folyamatosan vérzik vagy csak időszakosan?
Szerdán még semmi bajom nem volt, most meg már ott tartok, hogy temetem magam a daganat miatt.
Ma még nem is tudtam nagy wc-ni sem, de erőlködni sem akarok, 11-től meg mennem kell állásinterjúra, de így hogy menjek, hogy tiszta idegbeteg vagyok, mert beképzelem, hogy daganatos vagyok?!
Pàr hónapja volt màr ilyen, de nem foglalkoztam vele, most viszont beparáztam, főleg, hogy neten is olvastam a daganatos betegségek tüneteit. Lehet, hogy hám sérülés, mert éjjel nem kellett wc-nem csak pisiltem és a fenekemhez nyomtam a papírt elsőnek nem volt semmi, aztán picit jobban oda nyomtam megpaskoltam vele a végbelemet és akkor már véres volt a papír,de azóta nem, pedig ellenőrzöm magam folyamatosan, még tükörbe is nézegetem magam. Interjú utàn el akarok menni a rossmannba venni reparont vagy vadgesztenye krémet állítólag az is jó. Anyukám szerint nem kell mindenfélét megvenni, meg kell vàrni, hogy rendbe jöjjön magától. Azt mondta vàrjunk 1 hetet és ha nem javul akkor dokihoz kell menni, ezt el szeretném kerülni. Apumnak is van aranyere már évek óta, néha anyukámnak is kijön. Mondjuk Ők nem is hipohonderek mint én. Megláttam a vért a papíron tegnap és elkezdtem remegni, leizzadtam, melegem lett és kerestem a neten hogy ez milyen betegség tünete. Nagyon ideges vagyok még most is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!