Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? Dagnat? Nyàlkasér...

Mi lehet ez? Dagnat? Nyàlkasérülés? Aranyér?

Figyelt kérdés
Tegnap székelés utàn friss piros vért làttam a papíron, gyorsan lezuhanyoztam és mentem nagyihoz, nagyinàl el kellett mennem pisilni és ott is làttam friss piros vért a papíron. Aztàn hazajöttem és itthon is folyamatosan nézegettem, ha erősebben nyomtam oda a papírt akkor kicsit vérzett de hamar el is àllt. Ma éjjel 3-kor ki kellett menjek pisilni és megint odanyomtam a papírt és megint vérzett de nagyon hamar elàllt és nem is nagyon vérzett, azóta nincs semmi, pedig nézem. Tegnap nagyitól felhívtam a hàzidokit, de sajnos szabadsàgon van a helyettese vette fel, aki azzal kezdte, hogy daganat.Én hipohonder lévén kerestem a tüneteket és most be vagyok paràzva, hogy valóban daganatos vagyok. A szekletemmel nincs gond abban nem volt vér tegnap reggel, nem is fogytam (96kg vagyok, tegnap mértem meg magam) hasam nem fàj nyomàsra sem, nincs hànyingerem, nem hànytam, làzam sincs, étvàgyam az jó, nincs làzam sem. Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy ez vajon mi lehet?! Apukàmnak, aranyere van màr évek óta, anyukàmnak is szokott lenni,de én màr temetem magam, hogy tutkó halàlos betegségem van. Minden székelés utàn megmosakszom babaszappannal langyos vagy hidegvízzel. 28 éves làny vagyok
2022. júl. 29. 05:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10/10

és az folyamatosan vérzik vagy csak időszakosan?

Szerdán még semmi bajom nem volt, most meg már ott tartok, hogy temetem magam a daganat miatt.

Ma még nem is tudtam nagy wc-ni sem, de erőlködni sem akarok, 11-től meg mennem kell állásinterjúra, de így hogy menjek, hogy tiszta idegbeteg vagyok, mert beképzelem, hogy daganatos vagyok?!

Pàr hónapja volt màr ilyen, de nem foglalkoztam vele, most viszont beparáztam, főleg, hogy neten is olvastam a daganatos betegségek tüneteit. Lehet, hogy hám sérülés, mert éjjel nem kellett wc-nem csak pisiltem és a fenekemhez nyomtam a papírt elsőnek nem volt semmi, aztán picit jobban oda nyomtam megpaskoltam vele a végbelemet és akkor már véres volt a papír,de azóta nem, pedig ellenőrzöm magam folyamatosan, még tükörbe is nézegetem magam. Interjú utàn el akarok menni a rossmannba venni reparont vagy vadgesztenye krémet állítólag az is jó. Anyukám szerint nem kell mindenfélét megvenni, meg kell vàrni, hogy rendbe jöjjön magától. Azt mondta vàrjunk 1 hetet és ha nem javul akkor dokihoz kell menni, ezt el szeretném kerülni. Apumnak is van aranyere már évek óta, néha anyukámnak is kijön. Mondjuk Ők nem is hipohonderek mint én. Megláttam a vért a papíron tegnap és elkezdtem remegni, leizzadtam, melegem lett és kerestem a neten hogy ez milyen betegség tünete. Nagyon ideges vagyok még most is.

2022. júl. 29. 09:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne olvass a neten, ott kb. garantáltan azt fogod megtalálni, hogy halálos beteg vagy. Mivel túlsúlyod is van, nem mozogsz, sokat ülsz a wc-n kb. biztos vagyok benne hogy aranyered van. Próbáld ki a kenőcsöt. De orvosihoz pedig menj el, ha a krémtől se múlik, mert ott tudnak rá gyógymódot.
2022. júl. 29. 10:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!