Mi lehet a torkommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap óta fáj a torkom, semmi más bajom/tünetem nincs. Nyelésnél érzem. Tegnap egész nap köhöghetnékem volt, de nem hurutos a köhögés, és mindig csak 1-2-t köhögtem, tehát nem sokat, csak mindig úgy éreztem, hogy kell. Ha a nyelvem kinyújtom, nem érzem, hogy fájna.
Itt egy kép:
2022. júl. 22. 10:23
2/7 A kérdező kommentje:
Tart sajnos, igen. Más tünetem továbbra sincs.
2022. júl. 24. 11:19
3/7 hungarikum_202 válasza:
Torokgyulladás. Keresd a lehetőségeket, hogy hol, mikor ettél hideget (pl. fagyi, jeges üdítő stb).
Vegyél strepsilst, szedd egy hétig, ha ugyan ilyen marad akkor érdemes lehet a háziorvost felkeresni.
4/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! Lehetséges, hogy légkondi miatt? Sokszor van, hogy full izzadok, kitakarózok, és telibe magamra kapcsolom a légkondit 21 fokon. Ráadásul pont felettem van, rám fújja a levegőt.
2022. júl. 24. 15:36
5/7 hungarikum_202 válasza:
Az meglehet. Én nem is szeretem a légkondikat épp ezért. :D
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. júl. 25. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!