Mennyire megbízható a wiwe eszköz kamrai heterogenitás mérése ?
Figyelt kérdés
Egymás után 4 rossz eredmény jött ki 3 sárga és 1 piros.#Wiwe #Kamrai heterogenitás
2022. júl. 21. 13:26
2/5 anonim válasza:
Csak a hipochondria erősítésére való. Én simán betiltanám.
4/5 A kérdező kommentje:
#2 most már én is :(
2022. júl. 21. 14:11
5/5 Gedeon válasza:
Alighanem félre ment valami itt . . . A WiWe egy gyors-teszt, csak felhívja a figyelmet, hogy kardiológushoz kell fordulni, mert valami "nem egyenes". Ennyi. Aki ennél többet vár a WiWe-tól az valóban rossz úton jár. Nekem pl. nagyon hasznos volt, amikor 3 éve étkezés után hirtelen felment a pulzusom 140-re, és 2 óra hosszág úgy is maradt, mert a WiWe-val azonnal tudtam egy mintát készíteni, amit a kardiológusnál fel tudtam használni, hogy ne csak egy bizonytalan elmondásból lássa mi volt. . . Arra is fel szoktam használni, hogy biciklizés közben egy padra leülve gyakorlatilag egy perccel a megállás után készíthetek egy felvételt, amit késôbb a kardiológusnak bemutathatok. Igy azért árnyaltabb a kép ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!