Elhiszed, hogy Kínában valaki megeszik egy döglött denevért elkap tőle egy szar vírust és én itt Manyarországon 7000 km-rel arréb elkapom tőle KÉTSZER is?
Figyelt kérdés
Ki az a hülye aki elhiszi hogyy nem csinált vírus a Covid.2022. júl. 19. 22:50
21/27 anonim válasza:
Én 1 hete kínlódom most vele. 3 oltásom van. Igaz, hogy nem voltam kórházban vele, és nem is fogok belehalni. De a nyaralásunkat le kellett mondani miatta, a férjem 1 hete tombol miatta. Örülök ennek én is. Amúgy talán ennyire beteg még soha nem voltam. 2 napig a fürdőkádban ültem, mert semmi nem vitte le a lázam. Azóta meg úgy fáj a torkom, enni sem tudok. Remek.
23/27 anonim válasza:
Én is jobbulást kívánok Neked mielébb.
24/27 anonim válasza:
Köszönöm szépen, minden érintettnek én is gyors gyógyulást. Nálunk mára már a gyerek is elkapta!
25/27 anonim válasza:
Azt is írjátok oda, hányszor oltottatok.
26/27 anonim válasza:
Én háromszor, mégis elkaptam. A gyerek nincs beoltva. Mire kifejlesztették a gyerekeknek az oltást, már napnál világosabb lett, hogy semmit nem ér, úgyhogy őt már nem oltattam be.
27/27 anonim válasza:
Sőt! A sarki jégtakaróból is olvadnak több millió éves baktériumok ami ki tudja milyen hatással lesz az emberre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!